10.76 mm Hærdet og lamineret glas
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

Normal pris: 1.098,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:4-6 uger
Vælg antal:   

 

10,76 mm hærdet lamineret glas med reiftet kant, er opbygget af 2 stykker 5 mm hærdete glas som efterfølgende lamineres sammen med en klar folie på 0,76 mm. Ved at glasset er limet sammen om folien fungere denne rude som sikkerhedsglas der er godkendt til tag, det vil sige at det ikke falder ned ved brud, samtidig med at det er hærdet, som gør at fladen kan tåle ca. 10 gange så kraftigt slag før end det knuses.

Hærdningen gør også at du undgår varmespringninger af glasset, da hærdet glas kan tåle meget store forskelstemperaturer i glasset uden det revner, hvor almindeligt glas kun kan tåle ca. 30 graders forskel før end det slår en revne. Tag glas er specielt udsatte for varmespringninger fordi at der tit er mørke ting på bagsiden af glasset, eks. en plante som er groet op mod glasset, noget inddækning som der er ført op til glasset for at tætne osv. når solen så rammer kun denne del af ruden så varmes den hurtigt op til måske 80 grader hvor den del af glasset som stadig er i skygge stadig har nattes temperatur på måske 10 grader, og så vil almindeligt glas revne, mens dette produkt vil kunne holde til det.


- Tykkelse 10,76 mm
- Vægt 26 kg pr. m2
- U-værdi 5,8 W/m2K (DIN EN 673)
- Lydreduktion 33 DB
- Lystransmission 89 %
- G-værdi 82 % (EN410)

Hærde mærke:
Bemærk at alt hærdet og lamineret glas kommer med et stempel, der beskriver, at glasset er lavet i overensstemmelse med Europæisk standard EN 12150. Hærdemærket er brændt ind i glassets hjørne og fylder ca. 12 x 25 mm. Mærket kan variere lidt i størrelse og tekst.   

Pris pr. m2. Til tagglas med en maksimal spærbredde på 1000 mm og maksimal længde på 3000 mm. Med reifet kant.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter