12.76 mm lamineret glas med poleret kant
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

Normal pris: 1.200,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:3-4 uger
Vælg antal:   

 

12 mm lamineret glas opbygget af 6 mm glas en klar folie på 0,38 mm og et klart glas på 6 mm. Ved at glasset er limet sammen om folien fungere denne rude som sikkerheds glas, det vil sige at det ikke falder samme ved brud. Bruges typisk til skærmglas ved trapper og gelender.

- Tykkelse 12 mm
- Vægt 30 kg pr. m2
- U-værdi 5,8 W/m2K (DIN EN 673)
- Lydreduktion 33 DB
- Lystransmission 89 %
- G-værdi 82 % (EN410)

 

Værd at vide:

Lamineret glas og hærdet lamineret glas har en tolerance på +- 2 mm.

Der bliver monteret lamineret glas udendørs stort set alle vegne, men ved montage af lamineret glas udendørs er der en risiko for delaminering. Når vand lægger sig på den øverste glaskant kan dette over tid, medføre at glassene kan delaminere, som ses ved en at folien bliver mat eller vandfyldig. Glasproducenterne tager forbehold for dette og der gives derfor ikke garanti på delaminering ved udvendig montage. Det anbefales at der monteres håndliste eller U profil for at beskytte den øverste kant.

Silikoner på kanten af lamineret glas kan forårsage delaminering, og det anbefales derfor at der kun bruges godkendte produkter hvis der skal monteres noget på glaskanten. Eddikesyreholdige Silikoner er helt forbudt at bruge på kanten.

Hvis dit glas skal bruges til værnglas, tagglas eller andet sted hvor der er krav til sikkerhedsglas, er det dit ansvar at tjekke om tykkelser og dimensioner er i overensstemmelse med gældende regler. 

Opbygget af 6 mm glas - klar folie 0,76 mm - klart glas 6 mm.
Bruges typisk til glas rækværker og værn.
Afhentningstid ca. 4 uger.
Leveringstid 4-5 uger, læs mere under fanebladet Levering.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter