Tegn på at du skal skifte din termorude

 

Af og til er en renovering af et vindue desværre ikke være nok, og det er derfor nødvendigt at skifte termoruden ud. Læs hvilke 5 tegn der viser dig, at det er på tide at skifte termoruden her:

  1. Der er dug mellem glaslagene. Dug mellem glaslagene er tegn på, at din termorude er punkteret.

  1. Du oplever træk og kuldenedfald ved vinduerne. Det kan bl.a. skyldes utætte tætningslister eller kit. Eller at dine ruder har en dårlig isoleringsevne. Læs også: Fjern træk ved vinduet - 3 nemme løsninger.

  1. Der er dug på indersiden af ruden. Det kan betyde at din rude isolerer dårligt. Det kan også skyldes, at der er fugtigt i din bolig, og at du bør lufte mere ud.

  1. Din varmeregning er større end den burde være. Der er mange penge at spare på varmeregningen ved at udskifte ældre termoruder med nyere lavenergi termoruder.

  1. Dine termoruder er fra før år 2000. Hvis dine termoruder er fra før årtusindskiftet, så er de med stor sandsynlighed ikke lavenergiruder, og du kan derfor spare mange penge ved at skifte dem ud.


Du kan få billige termoruder af høj kvalitet og efter mål hos Interglas. Se hvordan du måler op og monterer dem selv her.


Sidst opdateret d. 02/11/2018.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven
Produkter Produkter