Huskeliste Min konto
Kundeservice
Telefon Privatkunde: 21 21 63 63 Erhvervskunde: 50 10 15 20 (Hverdage 09.00-15.00)

6 mm Lavenergi glas

Varenr.: F06001131
 Produktionstid: 01-05-2024;
  • 1Stk
    DKK
Indtast bredde (mm)
Indtast højde (mm)
Antal
Køb
Datablad 
  • Information
  • Anmeldelser

Produktbeskrivelse

6 mm lavenergi glas har en energibelægning der er støbt ind i glasset, i form af en tynd metalfilm som gør at glasset isolerer bedre end almindeligt glas. Af den grund egner lavenergiglas sig særlig godt til forsatsvinduer på den indvendige side af et eksisterende glas, da det afhjælper træk ved vinduet og reflekterer radiatorvarmen tilbage i rummet.
Da energibelægningen er støbt ind i glasset, er der rent energimæssigt ikke en inder og yderside på glasset, dog er den ene side lidt glattere end den anden, og vi plejer at sige den skal vende ind i rummet fordi den er lidt lettere at pudse.
Montering af forsatsvinduer fører ligeledes til et markant lavere energiforbrug.

Energibelægning i glasset sørger for at holde kulden ude samtidig med, at varmen fra solen kan trænge igennem ruden og ind i rummet. Belægningen holder på solens varme ved at reflektere den tilbage i rummet. Hvis du monterer et lavenergi glas på den indvendige side af et enkeltlags glas, så går du fra ca. 5.0 i U værdi ned til 1,8 i U værdi, hvilket betyder at du sparer næsten kr. 200.-/m2 pr. år på varmeregningen. Hvis det er muligt, vil vi dog altid anbefale, at udskifte til termoruder frem for at montere et forsatsvindue, da dine penge hurtigere er tjent hjem med en ny termorude.

Grundet lavenergi glassets evne til holde på solens varme, egner det sig ligeledes som drivhusglas.

Energibelægningen er hardcoatet ind i glasset, hvilket vil sige, at det ikke kan ridses af.

Vælg 6 mm lavenergi glas fremfor 4 mm, hvis glasset skal anvendes til større dimensioner, hvor det er nødvendigt med et tykkere glas.

Værdier:

  • Vægt 15 kg/m2
  • U-værdi 3,6 W/(m2.K)
  • Lystransmission 81 %
  • G-værdi 73 %
  • Lydreduktion 31 dB
Produktet er endnu ikke anmeldt. Klik her for at skrive en anmeldelse.
Få 2% rabat på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af nyheder, tilbud, konkurrencer og gode tips m.m. om blandt andet termoruder, glas og brusedøre. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Tilmeld dig her
Ved tilmelding af Interglas nyhedsbrev accepterer du, at vi må behandle dine personoplysninger i overenstemmelse med Interglas persondatapolitik. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet.
20 års erfaring Professionel rådgivning - 2121 6363
Egen produktion Undgå fordyrende mellemled
Indkøbskurv
Redigér kurvTil kassen
Ingen varer i kurven.
Varer total: DKK
Redigér kurvTil kassen
DKK
Levering: