6 mm lavenergi glas
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

Normal pris: 499,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:7-14 dage
Vælg antal:   

Køb af tillægsprodukter
Vridere til forsatsvinduer 10 stk - Hvid

Vridere til forsatsvinduer 10 stk - Hvid

29,00 DKK
 20,00 DKK 


Produktbeskrivelse

Vi kan skære glasset efter lige præcis dine mål. Alt du behøver at gøre er, at indtaste de mål du skal bruge i prisberegneren ovenfor.

6 mm lavenergi glas har en energibelægning i form af en tynd metalfilm, som gør, at glasset isolerer bedre end almindeligt/float glas. Af den grund egner lavenergiglas sig særlig godt til forsatsvinduer på den indvendige side af et eksisterende glas ifm. at modvirke træk ved vinduet. Montering af forsatsvinduer fører ligeledes til et markant lavere energiforbrug. Energibelægning i glasset sørger for at holde kulden ude samtidig med, at varmen fra solen kan trænge igennem ruden og ind i rummet. Belægningen holder på solens varme ved at reflektere den tilbage i rummet. Hvis du monterer et lavenergi glas på den indvendige side af et enkeltlags glas, så går du fra ca. 5.0 i U værdi ned til 1,8 i U værdi, hvilket betyder at du sparer næsten kr. 200.-/m2 pr. år på varmeregningen. Hvis det er muligt, vil vi dog altid anbefale, at udskifte termoruder frem for at montere et forsatsvindue, da dine penge hurtigere er tjent hjem med en ny termorude.

Grundet lavenergi glassets evne til holde på solens varme, egner det sig ligeledes som drivhusglas.

Energibelægningen er hardcoatet ind i glasset, hvilket vil sige, at det ikke kan ridses af.

Vælg 6 mm lavenergi glas fremfor 4 mm, hvis glasset skal anvendes til større dimensioner, hvor det er nødvendigt med et tykkere glas.

Værdier:

  • Vægt 15 kg/m2
  • U-værdi 3,6 W/(m2.K)
  • Lystransmission 81 %
  • G-værdi 73 %
  • Lydreduktion 31 dB

Montering af forsatsvindue:

Det er vigtigt, at du monterer dit forsatsvindue korrekt for at sikre den optimale effekt. En typisk løsning er at sætte plastlister i hvid hele vejen rundt om lavenergiglasset, og derefter sætte det fast med vridere i vindueskarmen. Når du monterer forsatsruder, er det vigtigt at dit lavenergi glas slutter helt tæt på rammen, så der ikke kommer varm luft ud i mellemrummet mellem de 2 glas. Det udvendige glas skal derimod helst være utæt udadtil, så der er ventilation mellem glassene, hvilket gør, at du undgår kondens.

Se monteringsguide og andre gode råd i ”Fjern træk ved vinduet: 3 nemme løsninger”. Nedenfor ses en snittetegning af et forsatsvindue (her dog til med 4 mm lavenergi glas, princippet er det samme).

Glassets mål = lysmål (fra den ene inderside af karmen til den anden) + 14 mm

 


 

6 mm hardcoatet lavenergi glas, hvor energibelægningen er støbt ind i glasset, således at det ikke kan ridses af. Anvendes typisk til større forsatsvinduer, hvor det afhjælper træk og medfører et lavere energiforbrug.

Prisen er pr. m2. Indtast dine mål og beregn din pris.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter