8.76 mm Hærdet og lamineret glas med poleret kant
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

  •   
       Hærdemærke:
        
     
     
Normal pris: 1.064,00 DKK
Tilbuds pris: 898,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:4-6 uger
Vælg antal:   

Køb af tillægsprodukter
Sugekop - 3 kop

Sugekop - 3 kop

378,00 DKK
 189,00 DKK 


 

8,76 mm hærdet lamineret glas opbygget af 2 x 4 mm hærdet glas som lamineres sammen med en klar folie på 0,76 mm. Ved at glasset er limet sammen om folien fungere denne rude som sikkerheds glas, det vil sige at det ikke falder samme ved brud. Bruges typisk til skærmglas ved trapper og gelender.


- Tykkelse 8,76 mm
- Vægt 22 kg pr. m2
- U-værdi 5,8 W/m2K (DIN EN 673)
- Lydreduktion 33 DB
- Lystransmission 89 %
- G-værdi 82 % (EN410)

Hærde mærke:
Bemærk at alt hærdet og lamineret glas kommer med et stempel, der beskriver, at glasset er lavet i overensstemmelse med Europæisk standard EN 12150. Hærdemærket er brændt ind i glassets hjørne og fylder ca. 12 x 25 mm. 

Vælger du hærdet glas uden et stempel, er glasset ikke godkendt efter Europæisk standard EN 12150.     

 

Værd at vide:

Lamineret glas og hærdet lamineret glas har en tolerance på +- 2 mm. de 2 glas kan forskubbe sig lidt under lamineringen så det tander en smule.

Der bliver monteret lamineret glas udendørs stort set alle vegne, men ved montage af lamineret glas udendørs er der en risiko for delaminering. Når vand lægger sig på den øverste glaskant kan dette over tid, medføre at glassene kan delaminere, som ses ved en at folien bliver mat eller vandfyldig. Glasproducenterne tager forbehold for dette og der gives derfor ikke garanti på delaminering ved udvendig montage. Det anbefales at der monteres håndliste eller U profil for at beskytte den øverste kant.

Silikoner på kanten af lamineret glas kan forårsage delaminering, og det anbefales derfor at der kun bruges godkendte produkter hvis der skal monteres noget på glaskanten. Eddikesyreholdige Silikoner er helt forbudt at bruge på kanten.

Hvis dit glas skal bruges til værnglas, tagglas eller andet sted hvor der er krav til sikkerhedsglas, er det dit ansvar at tjekke om tykkelser og dimensioner er i overensstemmelse med gældende regler. 

Pris pr. m2
Produktion og afhentningstid 5 uger
Leveringstid 5 - 6 uger afhængig hvor i landet du bor

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter