8 mm Hærdet Clarvista glas med pol. kant - Skrå
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

 • 4. Højde 2:     
   
   
    
     Hærdemærke:
      
   
   
Normal pris: 3.199,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:3-4 uger
Vælg antal:   

8 mm Hærdet Clarvista med poleret kant

Clarvista glas har en belægning på glasset der beskytter din nye brusevæg eller dør i hele levetiden, og får dem til at se ekstra klare ud. Belægningen forhindrer, at glasset får det matte og uklare udseende, som glas godt kan få henover tid. Med Clarvista Glas vil det ekstra klare og skinnende udseende vare ved i mange år fremover.

Clarvista Glas er det perfekte valg til bruseløsninger, hvor man ønsker at glasset skal fremstå uden rammer og for mange beslag. Clarvista Glas beskytter gennemsigtigheden og klarheden i glasset fra første dag og gennem hele bruseløsningens levetid. 

Det er ligeså funktionelt, som det er smukt. Med den hårdføre Clarvista belægning får du en super glat overflade med en forsegling, der hjælper til med at holde glasset rent i længere tid, og som letter rengøringen. 

I modsætning til mange andre belægninger som bliver sprayet på glasset, så bliver Clarvista Glas belægningen brændt ind i glasset under fremstillingen, hvilket giver en helt anden holdbarhed. Med regelmæssig vedligeholdelse vil bruseafskærmninger bygget med Clarvista glas bevare deres skønhed og klarhed mange år fremover.

Tests beviser at Clarvista Glas holder sig klart længere

Clarvista Glas er i en holdbarhedstest, der simulerede flere års udsættelse for varme og fugtighed, blevet sat op imod almindeligt ikke-belagt klart glas samt førende brusevægge af glas med en belægning.

Efter kun 175 timer begyndte det ikke-belagte klare glas at vise tegn på uklarhed og pletter nær glassets kanter. Selv den førende brusevæg med belægning viste betydelig korrosion. 

Men ikke Clarvista Glas

Selv efter grundige og konsistente ridse- og kemisk resistens tests, efterfulgt af 1.000 timers udsættelse for varme og fugtighed, bevarede Clarvista Glas sin skønne klarhed og glans. 

Vælg Clarvista Glas for at sikre, at din bruseløsning af glas ser ligeså smuk ud år fra nu, som da du købte glasset.

Clarvista glas

 

Hærde mærke:

Bemærk at alt hærdet glas kommer med et stempel, der beskriver, at glasset er lavet i overensstemmelse med Europæisk standard EN 12150. Hærdemærket er brændt ind i glassets hjørne og fylder ca. 15 x 5 mm. 

Vælger du hærdet glas uden et stempel, er glasset ikke godkendt efter Europæisk standard EN 12150.   

 Hærde mærke stempel

 

- Tykkelse 8 mm
- Vægt 20 kg pr. m2

Bruges typisk til glasvæg, bruseafskærmning, hylder mm.
Afhentningstid ca. 3 uger. Leveringstid 3 - 4 uger afhængig af hvor i landet du bor.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter