Apollo ringsav

Normal pris: 12.500,00 DKK
Tilbuds pris: 9.999,00 DKK
Lagerstatus: 2 stk
Vælg antal:   

 

Beskrivelse

Apollo ringsaven er steppet over Taurus 3, og er derfor de lidt mere øvede og til at skære større genstande. Apollo Ringsav har en stærkere diamantklinge, hvilket gør, at den kan skære i tykkere materialer. Der er en større arbejdsflade, og maskinens design, klinge samt magnetvinkler giver mulighed for større præcision. Du kan læse mere om produktet specifikation her om hvordan man bruger Apollo vores leverandørs hjemmeside.


Apollo Ringsav, UDEN diamant klinge
Saven er beregnet til skære mange typer fliser, keramik og glas både almindelig float glas med også kunstglas.
Diamantklingen som sælges seperat er flad som er 1 cm bred og derfor ikke til at skære helt små faconer

Specifikationer:
Total: 600 mm bred x 600 mm dyb x 280 mm høj
Arbejdsflade: 500 mm bred x  520 mm dyb
Motor 1/3 hp. 115 eller 220 V, en hastighed

 

Hvordan kommer jeg i gang Apollo?

Det kræver øvelse at skære i glas. Derfor skal du regne med, at det tager lidt tid, før du får det ind under huden. Derfor er det en god idé at prøve maskinen af med nogle testobjekter de første par gange. Det er også vigtigt at notere, at jo tykkere materiale du skærer, jo langsommere vil maskinen køre. Det betyder ikke, at der er noget galt med maskinen.

Instruksionsmanual

Brug af Apollo 

 

Vigtigt:

Sikkerhed: brug altid beskyttelsesbriller og beskyttelsesskærmen, når du bruger maskinen.

Vedligeholdse: Som alle andre maskiner der bliver brugt flittigt, kræver delene fra tid til anden udskifting. Der er hovedsageligt diamantklingen der skal skiftes, men det er også vigtigt at holde øje med maskinens andre dele. Du finder en oversigt over alle maskinen dele her i instruksionsmanualen på side 2. Kan du ikke finde den del du skal bruge på vores hjemmeside, så send os en mail på interglas@interglas.dk med en oversigt over de dele du skal bruge. Så bestiller vi dem hjem til dig.

Apollo Ringsav UDEN diamnat klinge.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter