Brusedør med Nivello+ hængsler

 • 1. Bredde:     
   
   
  2. Højde..:     
   
   
    
     5. Glastype:
      
   
   
    
     Beslagsfarver:
      
   
   
    
     Greb:
      
   
   
    
     Model:
      
   
   
    
     Tætning i bund:
      
   
   
    
     Tætning i hængselsside:
      
   
   
    
     Tætning i åbningsside:
      
   
   
Normal pris: 4.295,00 DKK
Tilbuds pris: 3.295,00 DKK
Produktionstid:4-6 uger
Vælg antal:   

Nivello uden kalk på brusedøren

Produktbeskrivelse

Denne brusedør er lavet med Pauli und Sohns Nivello+ kvalitetshængsler, som fokuserer på design og funktion. Bagsiden af hængslet er lavet så det er plant med glasset, hvilket gør rengøringen inde i brusekabinen meget lettere. 

Nivello+ har tilmed også en hæve og sænke funktion, så brusedøren løfter sig under åbning, og lukker automatisk ved sænkning. 

Ved bestilling: Du får en teknisk tegning, som skal godkendes af dig, før ordren sættes i produktion. Dvs. vi trækker ikke pengene før tegningen er godkendt af dig

Bemærk at det tager 4-6 uger at producere dette produkt.


Basisproduktet inkluderer:

- 1 glasdør med hærdemærke
- 2 hængsler
- 1 Greb
- Tilvalg: tætningslister

 

Hvordan måler jeg op?

Du skal indtaste det totale mål, altså bredden fra væg til væg, og højden fra gulv til overkanten af din glasdør (se tegning nedenfor). Når du måler op, skal du være opmærksom på:

 1. Dine vægge skal være i lod og gulv i vage, så døren kan åbne.

 2. Mål og Garanti:

  Betingelser for garanti på Nivello+ hængsler:

  Max dør bredde: 900 mm
  Max dør højde: 2350 mm
  dog max dør vægt: 36 kg.
  Udregning: Bredde x Højde x Tykkelse x 0,0025 kg = Vægt
  Eksempel: 900 mm x 2000 mm x 8 mm x 0,0025 kg = 36 kg


  Dine mål kan minimum være 400 mm i højden og 250 mm i bredden.

 3. Interglas trækker selv luft fra i hængselssiden, i grebssiden og i bunden af brusevæggen, alt afhængig af dit valg af dine tilvalg. Derfor skal du ikke medregne dette, når du indtaster dine mål.

 4. Dit greb placeres 1050 mm fra underkanten af glasset, og hængselsudskæringerne placeres 250 mm fra top og bund til center. Er din dør højere end 2000 mm, bliver hængslerne flyttet, så der maksimalt er 1500 mm afstand mellem hængslerne.

 Måltegning brusedør nivello

 

Beskrivelse af tilvalg


Valg af glas - flere typer

Glasset leveres som standard i 8 mm klart hærdet glas med polerede kanter samt et hærdemærke på 1,5 x 0,5 cm. Der er mulighed for at vælge en anden type glas mod et tillæg:

Glastype

Hærdet
ekstra stærkt glas

Satin
mat glas

Jernfattig
Ekstra klart glas

Timeless
anti-korrosion

1. Hærdet klart

X

 

 

 

2. Hærdet satin

X

X

 

 

3. Hærdet jernfattigt

X

 

X

 

4. Hærdet jernfattigt satin

X

X

X

 

5. Timeless

X

 

X

X


Læs mere om glastyperne her: 

1. Hærdet klart glas
Her får det et stykke almindeligt glas, som man kender det. Det vil have et grønligt skær i kanten (det er ikke noget man ser andre steder), da glas af natur har jern i sig.

2. Hærdet satin glas
Har du brug for at skærme af, kan du bruge hærdet satin, så man ikke kan se igennem glasset. Dette er også af mange kaldet sandblæst glas eller ”frostet glas”, og har en mat overflade som gør, at man ikke kan se igennem glasset. Glasset her vil også have det grønlige skær som almindeligt klart glas har. Vælger du satin glas er det vigtigt at montere den glatte side af glasset ind mod i kabinen, så den er nemmere at rengøre.Hærdet klart glas: Mange lægger ikke mærke til det, men almindeligt glas har et grønligt skær, når man kigger på dets kanter. Da brusevæggens kant vil stå frit, vil dette kunne ses.

3. Hærdet jernfattigt glas
Denne type glas er mere klart og lukker derfor mere lys ind. Klarheden i glasset skyldes at der er mindre jern i glasset, hvilket fjerner ca. 90% af det grønlige skær som almindeligt glas har.

4. Hærdet jernfattigt satin
Dette glas bliver også kaldt sandblæst glas eller ”frostet glas”, og har en mat overflade som gør, at man ikke kan se igennem glasset. Glasset er tilmed også jernfattigt, hvilket gør at glasset fremstår mere hvidt. Benytter man satin glas er det vigtigt at man montere den glatte side af glasset ind mod i kabinen, for nemmere rengøring.

5. Timeless glas
Timeless er belægning på glasset, som giver en langvarig beskyttelse mod korrosion. Glasset vil fremstå klarere over tid, end almindeligt glas. Samtidig er dette glas også jernfattigt, hvilket fjerner ca. 70% af det grønlige skær. Dette er vigtigt at placere den behandlede side af glasset ind i brusekabinen.


Hærdemærkets udseende
Man kan ikke se forskel på almindeligt glas og hærdet glas, når de de to typer holdes op ved siden af hinanden. Derfor kommer alt hærdet glas med et stempel, der beskriver, at glasset er lavet i overensstemmelse med Europæisk standard EN 12150. Hærdemærket er brændt ind i glassets hjørne med en diskret hvid skriftfarve og fylder ca. 15 x 5 mm (1,5 x 0,5 cm). 

Hærdemærke udseende 

Nivello+ hængsler:

Du kan vælge mellem flere typer hængsler, alt efter hvad der passer bedst til dig. Hængslerne er udført i messing med overflade i blank crom eller børstet stål look. 2 hængler kan holde til 36 kg der svarer til en glasdør 900 x 2000 mm. 

Her kan du vælge om monteringspladen skal vende ind mod bruseren ( model 8368) eller ud mod rummet (model 8360). I begge modeller er angivet model nummer, her har du valgmulighed for at vælge om hængslerne skal sidde i venstre eller højre side set udefra rummet. Begge modeller er udgående dvs. åbner ud mod rummet.


  Nivello retning udadgåendeGreb

EUSDK

Farver: blank krom, børstet stål
Mål: 30 mm x 30 mm

 

 

8252

Farver: blank krom
Mål: 32 mm x 32 mm x 36 mm

 

 

 

8275

Farver: blank krom, børstet stål
Mål: 28 mm x 46 mm x 30 mm

 


 

8277

Farver: blank krom, børstet stål
Mål: 260 mm x 13 mm x 35 mm

 

 

8278

Farver: blank krom, mat krom, børstet stål, guld og sort. 
Mål: 28 mm x 46 mm x 30 mm

 


8379

Farver: blank krom
Mål: 57 mm x 45 mm x 42 mm

 

 Tætninger

Du kan vælge om du vil have din brusedør med eller uden tætninger. Tætningerne hjælper med at holde vandet inde i brusekabinen, men det er smag og behag om man ønsker at have dem med eller ej.

Du kan vælge at have tætningslister i 3, 2, 1 eller 0 sider af din brusedør.

 

Uden tætning

Vælger du tætningerne fra i 1 eller flere sider, vil der være 3 mm luft fra brusedørens glaskant til væggen/gulvet.

 Tætning i åbningsside og/eller hængselsside

Her kan du vælge tætningslisten klæbeprofilen 69230 eller 8861KU0.

69230:  Her kan du vælge tætningslisten 69230, som er illustreret på billedet herunder. Denne tætningsliste er et elegant alternativ til den klassiske tætningsliste med plastklemmer til montering. Tætningslisten har en klæbende bagside, så den nemt kan limes på glaskanten. Samtidig har denne plasttype 75% mere gennemsigtighed, for at opnå et langt bedre udseende. Klæbeprofilen er 2500 mm lang og 8 mm dyb.

 


8861KU0: Tætningslisten 8861KU0 er lavet specielt til Nivello+ hængsler, og fylder derfor de 9-10 mm luft mellem glaskanten og væggen pænt ud. 

 

 

 

Tætning i bund 

Her kan du tilvælge en tætning i bunden af din brusedør. Du kan vælge imellem klæbeprofilen 69240 eller 8861KU0.

69240: Klæbeprofilen fås i en 2500 mm længde og 12 mm dybde.

 

  

 

8861KU0: Du kan tilvælge tætningslisten 8861KU0 for et ensartet udseende, hvis du har valgt denne type til siderne af din brusedør. 

 


 

S02.0800.1.000

Standard: Samlet pakkeløsning med tyske Pauli Nivello+ hængsler efter dine mål.
Nivello+ er et løfte- og sænkehængsel. Hængslet flugter med glasset på indersiden, hvilket letter rengøringen i brusekabinen.

Vælg mellem:
✔ 8 eller 10 mm glas
✔ Glastyper:
   klart, mat, anti-korrision m.fl.
✔ Hængselsfarver
✔ Greb

Produktionstid: 4-6 uger

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter