View:
Produkter / side
Sorter efter
 Brusedør i glas - Udført på dine mål 

Brusedør i glas - Udført på dine mål

Med Pauli Flamea+ hængsler, Tysk kvalitet når det er bedst. Pris på døren er fremstillet på dine mål med 8 mm klart glas. Tilvalg og ændringer som glastybe, beslagsfarve mm kan vælges, når du trykker ind på produktet.
 Brusedør med løftehængsel 

Brusedør med løftehængsel

Crom overflade og 6 mm hærdet klar glas.
Max. bredde 800 mm og højde 2076 mm
 Brusedør med Nivello+ hængsler 

Brusedør med Nivello+ hængsler

Nivello+ er den ny løft og sænke hængsler fra brandet Pauli & Sohn. Pris på døren er fremstillet på dine mål med 8 mm klart glas (også mulighed for andre typer glas). Tilvalg og ændringer som glastybe, beslagsfarve mm kan vælges, når du trykker ind på produktet.
 Saunadør i glas - Udført på dine mål 

Saunadør i glas - Udført på dine mål

Saunadør Med Pauli Flamea+ hængsler, Tysk kvalitet når det er bedst. Pris på døren er fremstillet på dine mål med 8 mm klart glas. Tilvalg og ændringer som glastybe, beslagsfarve mm kan vælges, når du trykker ind på produktet.
Side:
Bruseniche løsninger med Tyske kvalitet hængsler, i den nye Flamea+ serie fra Pauli und Sohn. Flamea beslag er en flot og unik design og kan bruges til forskellig løsninger af badedør, brusekabine, brusekabiner, brusevæg, glasvæg, dørparti læs mere under bruse og bade døre http://www.interglas.dk/bruse__og_bade_døre-c-46.html

 

Produkter Produkter