Bruseskydedør og -væg

 • 1. Bredde:     
   
   
  2. Højde..:     
   
   
    
     5. Glastype:
      
   
   
    
     Greb:
      
   
   
    
     Montage af fast glas:
      
   
   
    
     Punktmontering:
      
   
   
    
     Værktøj - Anbefalet:
      
   
   
    
     Åbning:
      
   
   
Normal pris: 5.499,00 DKK
Tilbuds pris: 5.399,00 DKK
Produktionstid:2-3 uger
Vælg antal:   

Produktbeskrivelse

Denne glasskydedørsløsning er en elegant og praktisk afskærmning til brusekabinen, som optager et minimalt antal kvadratmeter.

Produktet består af en glasskydedør samt en fast glasvæg, som kan monteres mellem to vægge. Systemet har en smart "soft close" funktion, så glasdøren sænker farten, når den lukkes i - se funktionen i videoen nedenfor.

Vi sælger produktet som en pakkeløsning, der som standard leveres 8 mm hærdet glas med poleret kant. Du kan dog vælge en anden glastype, hvis du ønsker det.

Ved bestilling: Du får en teknisk tegning, som skal godkendes af dig, før ordren sættes i produktion. Dvs. vi trækker ikke pengene før tegningen er godkendt af dig

Bemærk at det tager 2-3 uger at producere dette produkt.

Hvordan måler jeg op?

 1. Dine vægge skal være i lod og gulv i vage, så døren kan åbne.

 2. Mål: Glasset må max veje 60 kg, og der er nogle dimensioneringsforhold, der skal overholdes. Derfor er det vigtigt at glasset minimum er 740 mm bredt og maximum er 2400 mm højt.

 3. Angiv dine mål i kasserne ovenfor. Bredde: Mål i mm fra kant til kant (se tegning). Max. 2400. Højde: Mål i mm fra gulv til underkant af skinne (se tegning)

 

Specifikationer

Bemærk at det faste glas leveres 70 mm højere end det angivede højdemål. 

 

 

TB = Total bredde
GB = Glas bredde
ÅB = Åbnings bredde
F = Bredde på fast glas


Beskrivelse af tilvalg

Valg af glas

Glasset leveres som standard i 8 mm klart hærdet glas med polerede kanter samt et hærdemærke på 1,5 x 0,5 cm. Der er mulighed for at vælge en anden type glas mod et tillæg:

Glastype

Hærdet
ekstra stærkt glas

Satin
mat glas

Jernfattig
Ekstra klart glas

Timeless
anti-korrosion

1. Hærdet klart

X

 

 

 

2. Hærdet satin

X

X

 

 

3. Hærdet jernfattigt

X

 

X

 

4. Hærdet jernfattigt satin

X

X

X

 

5. Timeless

X

 

X

X


Læs mere om glastyperne her: 

1. Hærdet klart glas
Her får det et stykke almindeligt glas, som man kender det. Det vil have et grønligt skær i kanten (det er ikke noget man ser andre steder), da glas af natur har jern i sig.

2. Hærdet satin glas
Har du brug for at skærme af, kan du bruge hærdet satin, så man ikke kan se igennem glasset. Dette er også af mange kaldet sandblæst glas eller ”frostet glas”, og har en mat overflade som gør, at man ikke kan se igennem glasset. Glasset her vil også have det grønlige skær som almindeligt klart glas har. Vælger du satin glas er det vigtigt at montere den glatte side af glasset ind mod i kabinen, så den er nemmere at rengøre.Hærdet klart glas: Mange lægger ikke mærke til det, men almindeligt glas har et grønligt skær, når man kigger på dets kanter. Da brusevæggens kant vil stå frit, vil dette kunne ses.

3. Hærdet jernfattigt glas
Denne type glas er mere klart og lukker derfor mere lys ind. Klarheden i glasset skyldes at der er mindre jern i glasset, hvilket fjerner ca. 90% af det grønlige skær som almindeligt glas har.

4. Hærdet jernfattigt satin
Dette glas bliver også kaldt sandblæst glas eller ”frostet glas”, og har en mat overflade som gør, at man ikke kan se igennem glasset. Glasset er tilmed også jernfattigt, hvilket gør at glasset fremstår mere hvidt. Benytter man satin glas er det vigtigt at man montere den glatte side af glasset ind mod i kabinen, for nemmere rengøring.

5. Timeless glas
Timeless er belægning på glasset, som giver en langvarig beskyttelse mod korrosion. Glasset vil fremstå klarere over tid, end almindeligt glas. Samtidig er dette glas også jernfattigt, hvilket fjerner ca. 70% af det grønlige skær. Dette er vigtigt at placere den behandlede side af glasset ind i brusekabinen.


Hærdemærkets udseende
Man kan ikke se forskel på almindeligt glas og hærdet glas, når de de to typer holdes op ved siden af hinanden. Derfor kommer alt hærdet glas med et stempel, der beskriver, at glasset er lavet i overensstemmelse med Europæisk standard EN 12150. Hærdemærket er brændt ind i glassets hjørne med en diskret hvid skriftfarve og fylder ca. 15 x 5 mm (1,5 x 0,5 cm). 

Hærdemærke udseende

 

Valg af greb

Du kan vælge mellem 3 typer greb. En fingerskål i rustfrit stål (standart), Et fingerhul skåret i glasset, Et håndtag eller en løsning uden hul og knop.

Det skal bemærkes, at et håndtag monteres 80 mm inde på glasdøren (fra glaskant) så man ikke klemmer fingrene.

Da håndtaget ikke kan køre bagom væggen som de andre grebs-løsninger, og rammer den når døren åbnes helt, så bliver døråbningen 80 mm mindre med håndtag. 

 Fingerskål i rustfrit stål - standartløsning

fingerskaal

 Håndtag i børstet stål - 300 mm i lodret længde.

boejlegreb


Punktmontering

Ved valg af 10 mm tykt glas kommer det faste glas med teknisk snit ved punktmonteringshullerne.

 

 

 

Anbefalet værktøj

 

Skydedør med glasvæg til montage mellem vægge. Flot og pladsbesparende løsning til badeværelset.
Produktet sælges som en pakkeløsning inkl. glas med polerede kanter, greb samt en række tilvalg.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter