Brusevæg - fordele og funktion

En brusevæg er et vigtigt og dominerende element på badeværelset - derfor har valget af en brusevæg stor betydning for hele dit badeværelses design og udseende.

Et ’look’ der skaber plads og lys

Der er mange fordele ved at installere en brusevæg af glas i forhold til en brusevæg af plastik eller blot et forhæng. Først og fremmest skaber en glasbrusevæg et gennemsigtigt og rammeløst look, der skaber et overskueligt og åbent indtryk af badeværelset. Det er en hel klar fordel, da man på denne måde kan skabe mere lys og luft, og vise badeværelset i sin fulde størrelse.

En brusevæg af glas bidrager til et let og luftigt look på badeværelset. Rent praktisk er det også en fordel, når man er i bad, da gennemsigtheden bringer mere lys ind i brusekabinen. Ligeledes, hvis du har et vindue på badeværelset, vil solens stråler have meget bedre betingelser for at trænge igennem.  

Du sparer tid!

Det er ikke blot af rent æstetiske hensyn, at et køb af en brusevæg af glas er mere fordelagtigt end et køb af eksempelvis en brusevæg af plastik. Badeværelser har det med at blive beskidte og ofte er det snavs og kalk, der sætter sig rigtig godt fast imellem fuger og riller, der er en tidsrøver, når man er i gang med rengøringen af badeværelset. En glasvæg har én stor overflade, som du nemt og hurtigt kan rengøre. På den måde bliver rengøringen af brusekabinen mere overskuelig og mindre tidskrævende.   

Du kan få det, som du vil!

En glasvæg kan skæres efter lige præcis de mål, der passer ind i din brusekabine. Du kan også selv designe en helt unik brusekabine af glas -ulempen ved dette er dog, at det er vigtigt at måle rigtigt.

Derfor har vi lavet nogle standard løsninger hvor du stadig kan indtaste dine egne mål. Se mere under vores kategorie med brusevægge hvor du kan vælge mellem flere glastyper, u-profiler, og om din brusevæg skal være med/uden stabiliseringsstang eller i facon.

Sidst opdateret d. 12/07/2018.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven
Produkter Produkter