Brusevæg med U-profil - Femkant

 • 1. Bredde:     
   
   
  2. Højde..:     
   
   
  3. Bredde 2:     
   
   
  4. Højde 2:     
   
   
    
     5. Glastype:
      
   
   
    
     6. Farve på U-profil:
      
   
   
    
     7. Farve på endekappe til U-prof:
      
   
   
    
     8. Stabiliseringsstang til væg:
      
   
   
    
     9. Ekstra tilbehør:
      
   
   
    
     Belægning:
      
   
   
Normal pris: 2.499,00 DKK
Produktionstid:3-4 uger
Vælg antal:   

 

Produktbeskrivelse

Har du skrå vægge på badeværelset? Med denne brusevæg med skrå top behøver du ikke at på kompromis med plads og placering af din brusekabine på badeværelset. Her får du en brusevæg af kvalitetsmaterialer efter dine mål, som du nemt kan samle og montere (se vores guide til montering længere nede i produktbeskrivelsen).

En af fordelele ved en montering med en u-profil er, at det er en nem måde at fastgøre en brusevæg på. Dernæste er det en pæn og elegant løsning, der giver et holdbart resultat. 

Ved bestilling: Du får en teknisk tegning, som skal godkendes af dig, før ordren sættes i produktion. Dvs. vi trækker ikke pengene før tegningen er godkendt af dig. 
Bemærk: at det tager 3-4 uger at producere dette produkt.


Produktet inkluderer:

- Glasvæg med hærdemærke
- En u-profil
- Glasklare klodser
- Transparent sanitetssilikone


Guide til montering

 1. U-profilen er ved modtagelse ikke skåret til, og den skal derfor skæres til efter de ønskede mål med en aluminiumssav.

 2. Ved fastgørelsen af u-profilet anbefaler vi, at der lægges en tynd fuge langs bagkanten af u-profilet, så der tætnes for at vand, og at u-profilet derefter skrues fast med plugs i væg og gulv (plugs og skruer medfølger ikke, da der er mange forskellige materialer af væg og gulv brusevæggen kan monteres i).

 3. Med en u-profil er det muligt at opklodse glasset (med de glasklare klodser) i u-profilen, så den synlige kant at glasset kan stå i vatter og lod.


Hvordan måler jeg op?

Du skal indtaste det totale mål, altså bredden fra væg til lodret glaskant (tegning 1, mål a), og højden fra gulv til overkant glas (tegning 2, mål b), samt bredde 2 og højde 2. Interglas trækker 8 mm fra dine mål, før vi sender glasset til produktion. Det gør vi fordi der skal være plads til at montere u-profilen (4 mm), og til at kunne justere glasset frem og tilbage / op og ned i u-profilen (4 mm), så din brusevæg kan stå i lod og vage.

For at overholde dimensioneringsforholdene, så er der nogle max- og minimumsmål, der skal overholdes.  
Bredden kan max være 1200 mm og højden max 2200 mm.

 

 

 


Beskrivelse af tilvalg


Valg af glas - flere typer

Glasset leveres som standard i 8 mm klart hærdet glas med polerede kanter samt et hærdemærke på 1,5 x 0,5 cm. Der er mulighed for at vælge en anden type glas mod et tillæg:

Glastype

Hærdet
ekstra stærkt glas

Satin
mat glas

Jernfattig
Ekstra klart glas

1. Hærdet klart

X

 

 

2. Hærdet satin

X

X

 

3. Hærdet jernfattigt

X

 

X

4. Hærdet jernfattigt satin

X

X

X


Læs mere om glastyperne her: 

1. Hærdet klart glas
Her får det et stykke almindeligt glas, som man kender det. Det vil have et grønligt skær i kanten (det er ikke noget man ser andre steder), da glas af natur har jern i sig.

2. Hærdet satin glas
Har du brug for at skærme af, kan du bruge hærdet satin, så man ikke kan se igennem glasset. Dette er også af mange kaldet sandblæst glas eller ”frostet glas”, og har en mat overflade som gør, at man ikke kan se igennem glasset. Glasset her vil også have det grønlige skær som almindeligt klart glas har. Vælger du satin glas er det vigtigt at montere den glatte side af glasset ind mod i kabinen, så den er nemmere at rengøre.Hærdet klart glas: Mange lægger ikke mærke til det, men almindeligt glas har et grønligt skær, når man kigger på dets kanter. Da brusevæggens kant vil stå frit, vil dette kunne ses.

3. Hærdet jernfattigt glas
Denne type glas er mere klart og lukker derfor mere lys ind. Klarheden i glasset skyldes at der er mindre jern i glasset, hvilket fjerner ca. 90% af det grønlige skær som almindeligt glas har.

4. Hærdet jernfattigt satin
Dette glas bliver også kaldt sandblæst glas eller ”frostet glas”, og har en mat overflade som gør, at man ikke kan se igennem glasset. Glasset er tilmed også jernfattigt, hvilket gør at glasset fremstår mere hvidt. Benytter man satin glas er det vigtigt at man montere den glatte side af glasset ind mod i kabinen, for nemmere rengøring.


Hærdemærkets udseende
Man kan ikke se forskel på almindeligt glas og hærdet glas, når de de to typer holdes op ved siden af hinanden. Derfor kommer alt hærdet glas med et stempel, der beskriver, at glasset er lavet i overensstemmelse med Europæisk standard EN 12150. Hærdemærket er brændt ind i glassets hjørne med en diskret hvid skriftfarve og fylder ca. 15 x 5 mm (1,5 x 0,5 cm). 

Hærdemærke udseende


U-profil - flere farver

U-profilerne er lavet af aluminium og kan fås med flere overfladebehandlinger. Profilerner er 19 mm høje og de har en indenvending bredde på 12,2 mm og en yderbredde på 14,3 mm. Længderne på profilerne er enten 2,41 eller 3,66, hvorfor vi ved de korte profiler, kan være nødt til at sende 2 U-profiler med i ordren.

 

 U-profiler farver


Farver fra venstre mod højre:
 Blank krom, børstet stål look, natureloxeret, guld*, mat sort, sort, antik kobber*, kobber*, hvid*, messing* og antik messing*.

*Vigtigt: Vi har desværre ikke endekapper til disse u-profiler. Ved disse farver kan du i stedet skære en lille firkant ud af en rest fra profilet, og lime den på ind i enden af profilet. 


 

 

 Stabiliseringsstang

Du har mulighed for at tilvælge en stabiliseringsstang til væg (vandret). Stabiliseringsstangen holder på glasset med en glasklemme, og den 1250 / 1000 mm lange stabilliseringsstang fastgøres i væggen i 90° med et vægbeslag. Dette vil gøre glasset meget mere stabilt. Mange bruger også stangen til badeforhængsstang.

Farve

Længde i mm 

 Krom

1250 mm

 Børstet stål look

1250 mm

 Sort

1000 mm

 Mat sort

1000 mm

 Guld

1000 mm

 Hvid

1000 mm

 Satin messing

1000 mm

 Antik messing

1000 mm

Stabiliseringsstangen kan ikke fås i "Natureloxeret", "Kobber" og "Antik kobber".

 Stabiliseringsstang

 

Ekstra tilbehør

Skraber til glas med silikonekrog
Elegant skraber til glas i krom eller sort. Den egner sig perkekt til brusevægge eller -døre i glas. Skraberen kommer med et silikoneophæng, så den nemt og hurtigt kan monteres i brusekabinen.

 skraber-krom

skraber-sort

 

Knage til håndklæde på glasvæg (sorh1ch) - i krom
Denne knage er både elegant og praktisk. Den placeres på toppen af glassets kant, og du kan derved nemt tilgå dit håndklæde inde fra brusekabinen, ved at række hånden op over glaskanten.

 


Beskyttende belægning (Flexotop)

Flexotop har vand og smudsafvisende egenskaber. Det betyder, at når vandet møder den forseglede overflade, vil vandet danne runde perler og løber ned uden at efterlader vandrester og kalk.

 • Langvarig overfladebeskyttelse
 • Reduceret rengøring
 • Nem vedligeholdelse
 • Permanent beskyttelse mod smuds og kalk
Bemærk at det ikke er muligt at vælge flexotop belægning på begge sider, hvis du har valgt satin glas.


Inspiration

 

 

 

 

 

Femkants brusevæggen er en samlet pakkeløsning, som fremstilles efter dine mål og ønkser. Vælg mellem forskellige glastyper, U-profiler og tilvalg.

✔ 8 mm hærdet glas
✔ Klart, mat, anti-korrisionsglas m.fl.
✔ Flere u-profilfarver
✔ Med/uden stabiliseringsstang


Produktionstid: 3-4 uger.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter