Drejekip vindue (3 lags) /BLUEVOLUTION/
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

 •   
     Farve Indvendig:
      
   
   
    
     Farve Udvendig:
      
   
   
    
     Håndtag:
      
   
   
    
     Hængselsside:
      
   
   
    
     Råglastype:
      
   
   
    
     Ventil:
      
   
   
Normal pris: 2.814,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:4-6 uger
Vælg antal:   

Køb af tillægsprodukter
Rund bagstop Ø 9,5mm - 30,5 meter

Rund bagstop Ø 9,5mm - 30,5 meter

159,00 DKK
 135,00 DKK 


BluEvolution 92

Drejekipsvinduet er produceret af et profil-system fra firmaet Salamander i deres system BluEvplution, med en karmdybde på 92 mm. Ved at forøge dybden af ​​profilet og øge antallet af kamre er det opnået en utolig god uværdi og lydisolering. BluEvolution 92 vinduer er den bedste løsning for moderne lejligheder og huse.

Fakta:

- Udført med den nye V-Perfect samling i hjørnerne som giver næsten usynlig samling.
- 6 kammer ramme - 92 mm i dybden.
- Karm og ramme dybde på 114 mm (ved oplukkelige vinduer)
- Tre niveauer med gummi tætninger - mere modstandsdygtig vindue i vind og regn.
- I den tredobbelte tætning er varmeoverførelseskoefficient kun 0,83 W / m K. イ
- Ny profilstruktur giver et lavere varmeoverførselskoefficient.


 

Hjørnesamling:

V-Perfect teknologi er en helt ny måde at skære og svejse hjørnerne på PVC vinduer. Det giver en næsten usynlig samling, som gør overfladen både kønnere og stærkere.
 
 

Mål på vinduer:


De mål du indtaster er de mål som du får leveret dine vinduer på. Hvis du har murmålet trækkes der normalt 12-15 mm fra i hver side for at få vinduesmålet, for at have plads til fuge eller ekspansions bånd, men der kan være andre forudsætninger hos dig.

 Håndtag:

Her kan du vælge mellem forskellige modeller og farver.
- PVC er i hvid plast, denne model er standard uden tillæg.
- Alu står for aluminium og kan fås med og uden lås og nøgle.
- MC er Maco håndtag, denne model har et unikt design. Maco tilbydes med forskellige farver og kan vælges som almindelig håndtag, med lås og nøgle eller med sikkerheds knap.

 


Hængsels side:

Du skal her tage stilling til hvilken side dine vinduer skal hængsles. Så vælger du hængsler i højre side sidder grebet i venstre side. Bemærk alt er set indefra når du opgiver hængsels side.


Ind og udvendig folie:

Her kan du vælge ind og udvendig farve på vinduet. Du kan vælge samme farve ind og udvendigt i vinduet eller 2 forskellige farver.

Rude type:

Her kan du mod tillæg vælge et glas med anden funktion. 
- Råglas her kan du vælge at få termoruden med et ornamentglas, det midterste glas i 3 lags termoruden er ornamentglasset efter dit ønske. Det bruges typisk til badeværelser.


 

 

- Sikkerhedsglas her kan du vælge at få termoruden med et lag lamineret glas, lamineret glas består af 2 glas som er limet sammen med en folien. Denne rude fungerer som sikkerheds glas, det vil sige at det ikke falder samme ved brud.

- Lydglas her får du et af glassene 2 lags termoruden med et lamineret glas med lydfolie, vælg dette glas hvis du bor mod støjende vej eller lignende det er alle pengene vær, du vil ikke fortryde det.


Ventil:

Du kan til vælge en udluftningsventil model Ventiair ll TRDn, den er specielt god i fugtige rum som soveværelse, køkken og bad. Ventilen har manuel justerbar åbning som sikre den ønskede luft gennemstrømning. Ventilen er også udstyret med en selvjusterende luftgennemstrømnings kontrol, der reagerer på tryk variationer under kraftige og kolde vinde. Den fås ikke i alle farver, kun i de 5 farver som er listet i boksen hvor du tilvælger ventilen, hvis ikke den fås i den farve du har valgt til vinduet, anbefaler vi at du vælger samme farve som håndtaget.

           


Den vigtigste opgave BluEvolution 92 har, er at give den højest mulige termiske egenskab. Det er derfor vinduet er et godt alternativ til passiv huse og lejligheder. Det øgede antal af kamre og den optimale bredde af profilerne danner et system, som muliggjorde at reducere varmeoverføringskoefficienten af vinduet til 0,83 W / m K.

 

Her kan du se et snit af profilet:


  

 

- Pris pr. m2, tryk på billed for at beregne pris
- 3 lags termorude,  ramme i flere farver både ud og indvendig.
- Dreje kip, perfekt til stue, værelse og bad. Åbner Indad.
- Produktionstid ca. 4-6 uger.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter