Polycarbonat

Her finder du inspiration til forskellige gør-det-selv projekter, både ude og hjemme, hvor polycarbonat er et oplagt materiale at bruge.

1. Byg et drivhus der ikke går i stykker

Polycarbonat, også kaldet PC, er et næsten uknuseligt materiale, hvilket gør det oplagt at bruge til et drivhus. Det er nemt at montere og det giver en bedre isolering, hvilket forlænger plantesæsonen.

2. Mangler dine børn et legehus i haven?

Så er 3 mm polycarbonat oplagt at bruge som vinduer i huset. Det der er et slagfast og UV beskyttende materiale, så med polycarbonat kan dine børn lege løs uden at du skal være bekymret for ødelagt glas og glaskår.

3. Trænger glasset i din baldakin eller dit terrassetag til en udskiftning?

Så kan du nemt udskifte glasset med noget klart og slagfast polycarbonat, der kan modstå både vind og vejr. Du kan få tilskåret dit polycarbonat, så det passer lige præcis til din baldakin.

4. Vil du gerne afskærme for vinden eller børnesikre din altan?

Det er ikke alle ejendomsforeninger der tillader, at man selv borer og ændrer på rækværket på ens altan. En alternativ løsning kan derfor være, at man i stedet borer nogle huller i et par 6 mm polycarbonatplader og sætter dem fast med nogle strips. På denne måde slipper du for at bore noget fast, du afskærmer fra vinden, sikrer mod slag fra vind og vejr, og du gør det sværere for børn at klatre på rækværket.

altan


 

5. Hold tyvene ude af huset!

Udover at have tremmer og anden tyverisikring i dit hjem, kan du kan forstærke dine kældervinduer yderligere med en 6 mm, eller tykkere, plade af polycarbonat på indersiden af ruden. Polycarbonat kan modstå kraftige slag, og på denne måde kan du besværliggøre processen for tyven. Vælger du klart polycarbonat, vil du stadig kunne få dagslyset ind af vinduet.


6. Har din båd brug for nye og slagkraftige vinduer?

Mange vælger at bruge polycarbonat som vinduer i deres både, netop fordi en båd er et sted, hvor materialerne skal kunne tage imod alt slags vejr.

baad


 

7. Træt af at fryse når du sidder på bænken?

6 mm klar polycarbonat er et godt materiale at bruge til f.eks. et fodboldskur. Vælger man klart polycarbonat har du både udsyn til kampen og beskyttelse fra vind og vejr.

skilt


 

8. Lav holdbare nyhedsstande, tavler og billedrammer

Mange tænker at plexiglas er en god løsning, når det kommer til at lave farverige og indbydende nyhedsstandere, tavler m.m. Det kan også være en god ide til indendørs brug og hvis det skal stå for sig selv.

Vælger du at bruge polycarbonat, har du lidt flere muligheder. Polycarbonat kan du nemlig bukke, bore og save i uden at der er risiko for, at det revner eller flækker. Du kan derfor bore det fast i vægge og stille det udenfor, da det kan modstå slag fra vind og vejr. Her vil 3 mm polycarbonat egne sig godt.


Blev du inspireret? Bestil dit polycarbonat på vores hjemmeside i dag.


Sidst opdateret d. 02/11/2018.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven
Produkter Produkter