Firkantet hul i enkeltlags glas

 • 1. Bredde:     
   
   
  2. Højde..:     
   
   
Normal pris: 248,00 DKK
Produktionstid:7-14 dage
Vælg antal:   

 

Firkantet Hulskæring i enkeltlagsglas (ikke til termoruder). Bruges mest til emalieglas udskæringer for at få plds til eksempelvis stikkontakter mm. 

Man kan ikke lave et helt firkantet hul i et stykke glas. I stedet laver man en ”firkantet” udskæring i et stykke glas ved at bore 4 huller med et Ø20 mm bor. Ét i hvert hjørne og så fræser man resten af glasset ud. Derfor vil udskæringen have runde hjørner i Ø20 mm, og da det typisk vil være en lille udskæring, kan der ikke slibes og poleres indvendigt. Udskæringerne vil derfor fremstå rå og skarpe.
Både de afrundede hjørner og den manglende polering af den indvendige kant gemmes typisk af rammen på stikdåsen.

Sådan gør du:

For at glasset skal kunne holde, er det vigtigt, at du følger nedenstående regler for, hvordan du måler op og hvor du kan placere hullerne. 

Vælg det antal huller du skal bruge og indtast størrelsen på dit hul. Placeringen og diameter af hullerne kan beskrives i beskedfeltet når du går til betaling, eller på en mail til os.

Firkantet udskæring

t = tykkelse

 

A. a skal være større eller lig med halvdelen af h (a ≥ h/2). b skal være større eller lig med halvdelen af c (b ≥ c/2).

 

Firkantet Hulskæring i enkeltlagsglas. Bruges mest til Emalieglas til udskæringer for stikkontakter mm. Vælg det antal huller du skal bruge, placeringen og diameter af hullerne kan beskrives i besked feltet når du går til betaling, eller på en mail til os.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter