Glasrækværk uden håndliste - Specialglas
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

 •   
     1. Antal yderhjørner:
      
   
   
    
     2. Antal inderhjørner:
      
   
   
    
     3. Begyndelse:
      
   
   
    
     4. Afslutning:
      
   
   
    
     5. Glastype:
      
   
   
    
     6. Monteringsskruer:
      
   
   
  Mål på hjørner:
    
   
   
  Mål på længder:
    
   
   
Normal pris: 3.367,74 DKK
Tilbuds pris: 2.359,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:4-6 uger
Vælg antal:   

Køb af tillægsprodukter
Klæbemasse - FIS VS 300 T

Klæbemasse - FIS VS 300 T

 219,00 DKK 


GlassFit SV1401

Produktbeskrivelse

Ved bestilling: Du får en teknisk tegning, som skal godkendes af dig, før ordren sættes i produktion.

Glassfit SV1401 uden håndliste med satin, jernfattigt, gråt eller bronze glas er et certificeret og testet glasrækværk der er testet iht. dansk brug (Godkendt iht. DS/EN 1991-1-1 DK NA:2013), som leveres med personsikkerhedsglas (16,76 mm hærdet og lamineret glas). Denne model skal sidemonteres, og det egner sig til både inden- og udendørs brug, dog er det vigtigt at være opmærksom på, at det til udendørs brug skal være overdækket, da dette produkt ikke har en håndliste. Uden en håndliste er der stor risiko for, at regn vil sive ned imellem de to glaslag i rækværket, og påbegynde en delaminering, som ødelægger glassets gennemsigtighed.

Det spanske firma Comenza, som har produceret denne model, har designet et glasrækværk der er nemt og sikkert at montere, så det kan bruges af alle - private såvel som professionelle.

Det der gør dette glasrækværk unikt er dets justeringsmuligheder. Produktet leveres med en bundprofil, som gør det muligt at justere glasset ±1° til hver side, så du nemt kan få glasset til at stå i lod.

Derudover har bundprofilet et indbygget afløbssystem, der sikrer, at det vand / kondensvand der skulle komme ind i profilet, løber fra igen, så der ikke opstår fugtskader.

 Justerbart glasværn sidemontering

 

 

Vigtigt: Der findes regler for, hvilken højde, bredde, glastype og -tykkelse et glasrækværk skal have, alt efter hvilket formål glasrækværket skal bruges til. Det er derfor dit ansvar at du sætter dig ind i de regler, der gør sig gældende for den situation, som dit glasrækværk skal bruges til, så du er sikker på, at du følger bygningsreglementet.

 

Du kan læse vores vejledende oversigt over regler og montering for glasrækværk, og få mere teknisk viden omkring produktet i Comenzas test iht. DS/EN 1991-1-1 DK NA:2013. Overordnet gør disse regler sig gældende: 

 

 • Ved niveauforskel på over 0,5 meter, skal glasset være lamineret sikkerhedsglas (hærdet og lamineret glas)
 • Værn og rækværk skal som standard være mindst 1 meter højt.
 • Ved trapper skal værnet være mindst 0,8 meter højt.


Montering
Download pdf montagevejledning eller se den overskuelige monteringsvideo for GlassFit SV-1402 længere nede i produktbeskrivelsen. På grund af de mange forskellige formål og brug af dette produkt, er dit ansvar, at du følger de rette bygningsvejledninger ved installering af dette produkt. 

Skal du montere dit glasværn i ikke-revnet beton og murværk er det vigtigt at bruge fischers FIS VS 300 T klæbemasse til monteringshullerne (eller finde en anden godkendt klæbemasse), da glasværnet ellers ikke vil sidde ordentlig fast. Husk at følge FIS SV 300 T vejledningen, som følger med produktet. FIS VS 300 T følger ikke med her, men kan tilkøbes her: FIS VS 300 T.

Materiale opdeling
Bemærk at du her, ligesom med alle vores andre produkter, ikke køber et færdigt produkt, men alle de løsdele, som du har brug for til montagen.

Aluprofilerne leveres i delbare længder a 2500 mm samt et tilskåret stykke med ca. 100 mm overmål (eksempel dit gelænder er 3000 mm langt, du får leveret 1 x 2500 mm og 1 x ca. 600 mm). På den måde har mulighed for at skære bundprofilerne til i ender og hjørner, så de passer helt perfekt ind i din konstellation. Du skal derfor selv (eller en professionel) skære profiler og andet til med en afkortersav, når du modtager ordren.

Opmåling
For at vi kan lave en tegning til dig, har vi brug terrassens ydermål og højden fra terrassens gulv til overkant af glasset.

I feltet "Bredde (mm)" skal du indtaste den totale bredde i millimeter på hele dit glasrækværk (bredde =1+2+3). Vi tegner glasrækværket ud fra terrassens yderside, altså på den side hvor du skruer profilet fast.

I feltet "Højde (mm)" indtaster du højden på glasværnet fra gulv til overkanten af glasset.

Herefter beder vi dig tage stilling til, hvilken type hjørner dit glasrækværk skal have, om det skal stå frit eller monteres mod en væg m.m. Du kan læse vores vejledninger til de resterende tilvalg i de røde INFO bokse ovenfor.

Måltegning SV1401

Måltegning set oppefra

 

Produktet indeholder:

 • 16,76 hærdet og lamineret glas
 • Bundprofiler til sidemontering
 • Samlinger til bundprofilerne
 • Hjørneprofiler til inden- og udenvendige hjørner (såfremt hjørner er blevet tilvalgt)
 • Endekapper (kun til fritstående ender)
 • Gummi- og kilesæt
 • Bolte
 • Gevindstang
 • EPDM gummi
 • Skiver og møtrikker (såfremt det er tilvalgt)

Hvordan monterer jeg glasrækværket?

Se en kort video (2:19) af hvordan systemet monteres her:

 

Bundprofiler

 


Endekapper

 

 

Specifikationer

specifikationer

Justerbar profil

specifikationer-sv1402

Indtast dine mål på dit glæsrækværk og beregn din pris. Prisen beregnes pr. meter.

✔ Satin (mat), farvet og ekstra klart glas
✔ 16,76 mm sikkerhedsgodkendt glas til værn
✔ Erhverv og beboelse (op til 1 kN)
✔ Justerbart system ± 1°
✔ Godkendt iht. DS/EN 1991-1-1 DK NA:2013
✔ 4-6 ugers produktionstid

 

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter