Glasrækværk uden håndliste til trappe - Klar glas
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

 • 1. Bredde 2 (mm):     
   
   
  2. Højde 2 (mm) / vinkel:     
   
   
    
     3. Retning:
      
   
   
    
     4. Top:
      
   
   
    
     5. Bund:
      
   
   
Normal pris: 3.513,32 DKK
Tilbuds pris: 2.459,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:4-6 uger
Vælg antal:   

Køb af tillægsprodukter
Bolt til SV-1401 og SV-1402

Bolt til SV-1401 og SV-1402

 59,00 DKK 


GlassFit SV1401

Produktbeskrivelse

Ved bestilling: Du får en teknisk tegning, som skal godkendes af dig, før ordren sættes i produktion.

Vores GlassFit SV1401 trappe uden håndliste er et certificeret og testet testet iht. dansk brug (Godkendt iht. DS/EN 1991-1-1 DK NA:2013). Glasrækværket leveres med personsikkerhedsglas (16,76 mm hærdet og lamineret glas), og egner sig til topmontering, og det egner sig til både inden- og udendørs brug. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at det til udendørs brug skal være overdækket, da dette produkt ikke har en håndliste. Uden en håndliste er der stor risiko for, at regnvil sive ned imellem de to glaslag i rækværket, og påbegynde en delaminering, som ødelægger glassets gennemsigtighed.

Det spanske firma Comenza, som har produceret denne model, har designet et glasrækværk der er nemt og sikkert at montere, så det kan bruges af alle - private såvel som professionelle.

Glasrækværket leveres med en bundprofil til topmontering, hvori glasset kan justeres ±1° til hver side, så du nemt kan få glasset til at stå i lod. Bundprofilet har indbygget afløbssystem der sikrer, at det vand / kondensvand der skulle komme ind i profilet, løber fra igen, så der ikke opstår fugtskader.

 

 


Vigtigt:
 Der findes regler for, hvilken højde, bredde, glastype og -tykkelse et glasrækværk skal have, alt efter hvilket formål glasrækværket skal bruges til. Det er derfor dit ansvar at du sætter dig ind i de regler, der gør sig gældende for den situation, som dit glasrækværk skal bruges til, så du er sikker på, at du følger bygningsreglementet.

Du kan læse vores vejledende oversigt over regler og montering for glasrækværk, og få mere teknisk viden omkring produktet i Comenzas test iht. DS/EN 1991-1-1 DK NA:2013. Overordnet gør disse regler sig gældende: 

 • Ved niveauforskel på over 0,5 meter, skal glasset være lamineret sikkerhedsglas (hærdet og lamineret glas)
 • Værn og rækværk skal som standard være mindst 1 meter højt.
 • Ved trapper skal værnet være mindst 0,8 meter højt.


Montering
Download pdf montagevejledning eller se den overskuelige monteringsvideo for GlassFit SV-1401 længere nede i produktbeskrivelsen. På grund af de mange forskellige formål og brug af dette produkt, er dit ansvar, at du følger de rette bygningsvejledninger ved installering af dette produkt. 

Skal du montere dit glasværn i ikke-revnet beton og murværk er det vigtigt at bruge fischers FIS VS 300 T klæbemasse til monteringshullerne (eller finde en anden godkendt klæbemasse), da glasværnet ellers ikke vil sidde fast. Husk at følge FIS SV 300 T vejledningen, som følger med produktet. FIS VS 300 T følger ikke med her, men kan tilkøbes her: FIS VS 300 T.

Materiale opdeling
Bemærk at du her, ligesom med alle vores andre produkter, ikke køber et færdigt produkt, men alle de løsdele, som du har brug for til montagen.

Aluprofilerne leveres i delbare længder a 2500 mm samt et tilskåret stykke med ca. 100 mm overmål (eksempel dit gelænder er 3000 mm langt, du får leveret 1 x 2500 mm og 1 x ca. 600 mm). På den måde har mulighed for at skære bundprofilerne til i ender og hjørner, så de passer helt perfekt ind i din konstellation. Du skal derfor selv (eller en professionel) skære profiler og andet til med en afkortersav, når du modtager ordren.

Opmåling
For at vi kan sende en tegning af din trappe har vi brug for højden, bredden, bredde 2 og højde 2 (se illustation nedenfor). 

Vi tegner glasrækværket ud fra bundprofilets yderside. Derfor skal "Bredde (mm)" ("Bredde" på tegning nedenfor) måles ud fra der, hvor du gerne vil have, at bundprofilets yderside skal grænse op til.

I feltet "Højde (mm)" indtaster du højden på glasværnet fra overkanten af glasset til gulvet. 

"Bredde 2 (mm)" måles en vandret bredde fra brundprofilets start til slut.

I feltet "Højde 2 (mm) / vinkel" skal du indtaste Højde 2. Har du ikke mulighed for at måle højde 2, kan du i stedet oplyse vinklen. 

Læs vejledningen i de røde INFO bokse ved de resterende tilvalg: retning, top og bund.

 Trappe til glasværn opmåling

 

Produktet indeholder:

 • 16,76 hærdet og lamineret glas
 • Bundprofiler til topmontering
 • Samlinger til bundprofilerne
 • Endekapper (kun til fritstående ender)
 • Gummi- og kilesæt
 • EPDM gummi

Hvordan monterer jeg glasrækværket?

Se en kort video (2:19) af hvordan systemet monteres her:

 

Bundprofiler

 


Endekapper

 


Specifikationer

specifikationer

Justerbar profil

specifikationer-sv1401

Indtast dine mål og beregn din pris på et glasrækværk til en trappe. Prisen beregnes pr. meter.

✔ Klart glas
✔ 16,76 mm sikkerhedsgodkendt glas til værn
✔ Erhverv og beboelse (op til 1 kN)
✔ Justerbart system ± 1°
✔ Godkendt iht. DS/EN 1991-1-1 DK NA:2013
✔ 4-6 ugers produktionstid

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter