Glasvæg
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

 •   
     5. Glastype:
      
   
   
    
     Farve på gummilister:
      
   
   
    
     Farve på profiler:
      
   
   
Normal pris: 1.998,00 DKK
Beregnet pris:
Produktionstid:2-3 uger
Vælg antal:   

Produktbeskrivelse

Smart fuldglasvæg efter mål. Glasvægen kommer som en samlet pakkeløsning på baggrund af de mål du indtaster, samt de valg som du træffer.

Når du har sendt dine ønsker og mål, sender vi dig en tegning, som du så skal godkende. Først når du har godkendt tegningen, sætter vi ordren i produktion. På den måde sikrer vi, at du får det rigtige produkt.

Sådan måler du op:

Du skal indtaste de totale hulmål i mm.

Bredde = Mål fra væg til væg.

Højde = Mål fra gulv til loft.

NB. Som standard kommer top profilen i 40 mm højde, det kan optage +- 14 mm, for skævheder i dit system, eller for at tage udsving i loftets bevægelser. I siden kan det justeres + 20 mm og - 10 mm.

glasvaeg-maal

Nem og hurtig montering:

Vælg farve på profiler:

Glasvæggens profiler fås i mat sølv, hvid eller den nye model, mat sort.

Mat sølv

mat-soelv-profil

Mat sort

mat-sort-profil

Hvid

hvid-profil


Vælg glastype:

Glasvæggen kommer som standart med 10 mm hærdet glas. Du har dog mulighed for at vælge lamineret glas i 10,76 mm tykkelse.

10 mm hærdet glas er flere gange stærkere end almindeligt glas i samme tykkelse, og har en højere tolerance overfor temperaturskift. Hvis glasset alligevel knuses, bliver det til mange små granulerede stykker, og altså ikke store skarpe stykker. Derfor er det mere hårdført og sikkert end almindeligt glas.

10,76 mm lamineret glas er opbygget af to stykker almindeligt klart 5 mm glas, som er limet sammen om 2 0,38 mm klare PVB folier. Folien sikrer at glasset ikke falder sammen, hvis det brydes. Derfor minimerer lamineret glas blandt andet risikoen for, at man skærer sig, hvis glasset brydes.

Smart og fleksibel glasvæg efter dine mål. Glasvæggen egner sig perfekt til kontorer, men er også flot i privat indretning.

Produktet kommer som en pakkeløsning inkl. glas og profiler.

Prisen er pr. M2

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter