Smadret glas

Er dit glas gået i stykker på grund af en storm, indbrud, eller boldspil i haven? Her kan du læse hvordan man hurtigt kan løse problemet med en effektiv lappeløsning, som sikrer, at der ikke sker yderligere skader.


1. Midlertidig og sikker lappeløsning

Har uheldet været ude, så har du brug for en hurtig løsning, der kan sikre dit hjem igen og forebygge yderligere skader, indtil du har mulighed for, at lave en mere permanent løsning.

En sikker og hurtig måde at løse problemet på er, at lappe hullet med en afdækningsplade. Du kan bruge en tynd klar polycarbonat eller Multiwall plade, som du kan få tilskåret på mål, så det passer med dine behov. Begge materialer er brudsikre/slagfaste, hvilket vil sige, at det stort set er umuligt at bryde igennem. Forskellen på tykkelserne vil påvirke i hvor høj grad pladen isolerer - men forskellen på isoleringsgraden er dog minimal.

Hvordan gør jeg?

Afdækningspladen kan du bestille efter egne mål eller selv skære den til med en hobbykniv, så pladen passer til det beskadigede område. Den tilskårede plade kan limes fast på ruden med almindelig silikone.

2. Forebyg ulykkerne


Drivhus

Oplever du at dine ruder i drivhuset ofte går i stykker i stormvejret? Så kan du overveje at skifte glasset ud med polycarbonat i stedet. Polycarbonat er et slagfast materiale, der ligner glas til forveksling. Se vores video der viser forskellen mellem polycarbonat, plexiglas og almindeligt glas. Skifter du glasruderne til polycarbonat, kan du være sikker på, at dit drivhus kommer sikkert og helskindet igennem den næste storm. Du kan læse mere om dette i vores artikel "Drivhus i plast eller glas? Få fordele og ulemper serveret her".


Glasrækværk

Har du glas monteret udendørs, som for eksempel i et rækværk, anbefales det, at du bruger hærdet og lamineret glas. Lamineret glas er bygget op af to stykker glas med et folielag imellem lagene som sikrer, at glasset ikke falder ned, hvis det går i stykker, så du undgår yderligere behov for oprydning. Hærdet glas er ca. 10 gange stærkere end almindeligt glas, hvilket gør det mere modstandsdygtigt overfor vind og vejr.


Har du brug for hjælp er du meget velkommen til at skrive til os på chatten (åbningstiderne er fra kl. 8-16) eller skrive en mail.

 

Sidst opdateret d. 02/11/2018.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven
Produkter Produkter