smadret-glas


Er dit glas gået i stykker på grund af en storm, indbrud, boldspil i haven eller på grund af andre ulykker? Her kan læse om hvordan du hurtigt kan løse problemet med en effektiv lappeløsning, der sikrer, at der ikke sker yderligere skader.

Lappeløsningen

Har du været uheldig og haft besøg af en tyv, eller har stormen forårsaget skader på dine glasruder? Så har du brug for en hurtig løsning, der kan sikre dit hjem igen og forebygge yderligere skader, indtil du har mulighed for, at lave en mere permanent løsning.

En sikker og hurtig måde at løse problemet på er, at lappe hullet med en afdækningsplade. Du kan bruge en almindelig klar polycarbonat som du kan få tilskåret på mål, så det passer med dine behov. Du kan også vælge en endnu billigere løsning ved at bruge vores ”Multiwall” produkt, som er et let plastmateriale. Hvis du vælger en 6 mm polycarbonatplade fremfor en 4 mm polycarbonatplade vil isoleringen være en smule bedre, men der vil ikke være den store forskel.

Hvordan gør jeg?

Afdækningspladen kan du bestille efter egne mål eller skære den til med en hobbykniv, så pladen passer til det beskadiget område. Den tilskårede plade kan limes fast på ruden med almindelig silikone.

Forebyg ulykkerne

Oplever du at dine ruder i drivhuset ofte går i stykker? Så kan du overveje at skifte glasset ud med polycarbonat i stedet. Polycarbonat er et slagfast materiale, der kan ligne glas til forveksling. Se vores video der viser forskellen mellem polycarbonat, plexiglas og almindeligt glas. Skifter du glasruderne til polycarbonat, kan du være sikker på, at dit drivhus kommer sikkert og helskindet igennem den næste storm.

Har du glas monteret udendørs, som for eksempel i et rækværk, anbefales det, at du bruger lamineret glas. Lamineret glas er bygget op af to stykker glas med et folielag der sikrer, at glasset ikke falder ned, hvis det går i stykker. Du vil derfor ikke opleve at glasset falder til jorden og skaber yderligere behov for oprydning.

Har du brug for hjælp er du meget velkommen til at skrive til os på chatten (åbningstiderne er fra kl. 8-16) eller skrive en mail.

Sidst opdateret d. 12/07/2018.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven
Produkter Produkter