Hoveddøre (2 lags) - ITI006 IDEAL 4000

 • 1. Bredde:     
   
   
  2. Højde..:     
   
   
    
     Farve Indvendig:
      
   
   
    
     Farve Udvendig:
      
   
   
    
     Håndtag:
      
   
   
    
     Hængselsside:
      
   
   
    
     Hængsler:
      
   
   
    
     Låsesystem:
      
   
   
    
     Låsetype:
      
   
   
    
     Råglastype:
      
   
   
Normal pris: 6.799,00 DKK
Produktionstid:4-6 uger
Vælg antal:   

Køb af tillægsprodukter
Rund bagstop Ø 9,5mm - 30,5 meter

Rund bagstop Ø 9,5mm - 30,5 meter

149,00 DKK
 135,00 DKK 


 

IDEAL 4000:

Denne dør er en klassiker inden for PVC døre og den mest solgte dør, den er god kvalitet og meget prisbillig. Den produceres på en af Europas største fabrikker på et fuldautomatisk anlæg, som gør at prisen kan holdes så lav. Ideal 4000 er et stærkt profil der reducerer profilhøjden, det er af den nye generation profiler med 70 mm dybde som giver både gode isoleringsværdier på varme og lyd. Profilerne er med 5 kamre og stål forstærkede i det store kammer i profilet. 
Profilerne er fremstillet af den meget anerkendte Tyske producent Aluplast med maksimal godstykkelse som opfylder standarden PN-EN 12608 "klasse B", alle tætninger er lavet af EPDM gummi som sikre at vinduet holder tæt i mange år. 

5-6 kammer konstruktion og dybde svarende til 70 mm som sikrer optimal varme – og lydisolering (1,3 W/m2K i henhold til standard: DIN 52619)

 

Mål på døren:

Max. dør mål 1250 x 2300 mm.
Mini. dør mål 800 x 1800 mm.

De mål du indtaster er de mål som du får leveret din dør på. Hvis du har murmålet skal du normalt trække 12-15 mm fra i hver side for at få dørmålet, for at have plads til fuge eller ekspantions bånd, men der kan være andre forudsætninger hos dig.Hængsels side: 

Du skal her tage stilling til hvilken side din dør skal hængsles. Så vælger du hængsler i højre side sidder grebet i venstre side. Bemærk alt er set indefra når du opgiver hængsels side.

Ind og udvendig folie:

Du kan vælge samme farve ind og udvendigt på døren eller 2 forskellige farver.

  

Håndtag:

Her kan du vælge mellem forskellige farver, håntaget er i aluminium.

 

 

Hængsels side:

Du skal her tage stilling til hvilken side din dør skal hængsles. Så vælger du hængsler i højre side sidder grebet i venstre side. Bemærk alt er set indefra når du opgiver hængsels side.

Standar er 3 hængsler og rigeligt til en almindelig dør, er døren til en butik eller en kontorbygning hvor døren bruges konstant anbefales 4 hængsler.

 

Lås:

Døren leveres med en standard låsecylinder af mærket BKS Serie 88 med 5 stifter. Der kommer med 3 nøgler til hver cylinder. Du kan mod tillæg vælge en 6 stiftet cylinder fra BKS.
Du har også mulighed for selv at udskifte cylinderen med en system cyslinder fra Ruko, hvis du vil have at den skal passe med de samme nøgler som du har i resten af huset. Cylinderen fra Ruko hedder en "Dobbelt profilcylinder LH1620 +15 +20" (eller i daglig tale en dråbeformet cylinder) 


 

 Rude type:

 Her kan du mod tillæg vælge et glas med anden funktion. 

- Råglas her kan du vælge at få termoruden med et ornamentglas, det yderste glas vil være ornamentglasset efter dit ønske. Det bruges typisk til badeværelser.

- Sikkerhedsglas her kan du vælge at få termoruden med et lag lamineret glas, lamineret glas består af 2 glas som er limet sammen med en folien. Denne rude fungerer som sikkerheds glas, det vil sige at det ikke falder samme ved brud.

- Lydglas her får du et af glassene i som et lamineret glas med lydfolie, vælg dette glas hvis du bor mod støjende vej eller lignende det er alle pengene vær, du vil ikke fortryde det

 

 

 

 

 

 


 

- Dør med 2 lags termorude.
- Traditionel PVC dør, til meget billig pris.
- Produktionstid ca. 4-6 uger.
- Udføres på dine mål.    

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Produkter Produkter