Klemmeprofil til 8-10 mm glas - Blank Krom - 2010 mm lang

  •   
       Glas tykkelse:
        
     
     
Normal pris: 1.685,00 DKK
Tilbuds pris: 1.425,00 DKK
Lagerstatus: 5 stk
Vælg antal:   

Til montering af et stykke fast glas (for eksempel en brusevæg på en mur), så glasset svæver over gulvet, og der ikke samler sig vand og aflejringer ved en bundprofil, hvilket gør rengøring nemmere. For at øge stabiliteten kan det være nødvendigt med en stabiliseringsstang i toppen af glasset til en væg.

Profilen monteres på vægen og spændes om glasset med fem klemmebeslag på højden. Disse kan fastgøres efter ønske ved monteringen, således at det passer mellem fliserne i stedet for fugerne. Det anbefales dog, at de spredes ud over hele højden, så der er størst mulig støtte til glasset.

Aluminiums dækkappen og profilen fås i tre forskellige farver. Mat eloxeret, blank krom elle børstet stål look.

Profilen kan tilskæres på længden, så den passer til den ønskede glashøjde.

Den passer til 8 eller 10 mm glas.

Ende kapperne kan erhverves i forskellige farver, så de passer til den valgte profilfarve. På samme måde får de i forskellige bredder, så de passer til enten 8 eller 10 mm glas.

For at opnå den ønskede bredde på den færdige glasvæg, fratrækkes der 25 mm på bredden mod væggen, således, at der er plads til klemmeprofilen. 

BÆREEVNE:
Produktet har, i nedhængt tilstand, en bæreevne på 30 kg ved en profillængde på én meter medregnende tre spændekæber. I tilfælde af at produktet skal anvendes i ophængt tilstand, skal glaspanelet også sikres med låsetappe.

RENGØRING:
Spændeprofilet må kun rengøres med en blød fugtet klud fugtet i varmt vand.

 Klemmeprofil 8884

Endekapper

Med endestykker. Tryk på produktet for at købe eller læs mere.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter