Laserskåret 3 mm Akryl tekst og figur

 •  
   
    
     Farve:
      
   
   
    
     Størrelse:
      
   
   
Normal pris: 130,00 DKK
Produktionstid:1-2 dage
Vælg antal:   

 

Teksten eller figuren bliver laserskåret i 3 mm plexiglas/akryl og det er muligt at vælge imellem størrelserne 100x100mm, 150x150mm, 200x200mm, 250x250mm og 300x300mm. Ønsker du at bestille en figur der ikke passer ind under disse specifikationer, så kan du skrive til os på ordre@interglas.dk, så finder vi ud af, om det kan lade sig gøre, og hvad det vil koste.

 

Når du bestiller:

Når du bestiller en specialdesignet tekst, skal du efterfølgende sende en mail til ordre@interglas.dk, hvor du vedhæfter en vektor tegning af din form eller figur samt dit ordrenummer. Den form eller figur som du vedhæfter, skal være en vektor tegning i et af følgende formater: AI, SVG, DXF, TGA, eller MBP, så vores laserskærer kan læse filerne.
 

Tegning:

Husk at teksten eller figuren ikke må have for tynde former, på den måde undgår du at plexiglasset knækker. Vi anbefaler derfor at dine former min er 3 mm. Hvis du gerne vil have et område med tyndere former, så skal du sikre dig, at de former bliver understøttet af nogle ekstra linjer. Eksempelvis kan du gøre som her, hvor datoen i hjertet bliver understøttet af to gennemgående linjer:

Fjern fluebenet ved "Fyld" således at der kun er et flueben bed "Streg". Klik "OK".

Så har du oprettet kontorer rundt omkring din figur. Er der stadig fyld i din figur er det fordi du skal fjerne "fyld-farven" og give "Streg-farven" en farve i stedet, hvilket du gør oppe i venstre hjørne.

Tekst:

Højreklik på din tekst og vælg "Opret konturer".

Hvis du vil tjekke de rå streger i din tegning, så brug genvejen ctrl + y (windows) eller cmd + y (mac). Brug den samme genvej, for at vende tilbage til dit canvas.

 

Se vores laserskæremaskine her:

 

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter