Interglas har et bredt varesortiment, og en stor del af det består af glas og varer tilskåret på mål. Glas er et skrøbeligt materiale og der er størrelsesbegrænsninger på mange leveringsfirmaer, hvilket gør vi har lidt flere leveringsmetoder end de fleste.

Leveringsmetoden afhænger altså af, hvilke varer du har lagt i kurven. Får du ved en fejl valgt den forkerte leveringsmetode, vil vi kontakte dig, når vi modtager ordrekræftelsen.


Du kan læse om vores valgmuligheder og få dig et bedre overblik
:

1. Levering med egne biler
2. Levering med fragtmand
3. GLS pakkeservice (omdeling og pakkeshop)

 

1. Levering med Interglas' egne biler

Alle glasordre kan leveres af Interglas' egen vogne. Vi kører i varevogne som på billedet så vi kan komme ind de fleste steder. 

Prisen for levering i hele Danmark (på brofaste øer) er kr. 298.- inkl. moms (vi leverer også i Helsingborg og Malmö til samme pris). 
Du behøver ikke være hjemme, alle glas bliver af stillet på lægter og placeres typisk op af en husmur, i carport eller tilsvarende passende sted.

Vær opmærksom på at vores glas ikke er indpakket ved levering.


 


2. Forsendelse med fragtmand


Plast (plexiglas og polycarbonat)

Har du bestilt plast over der er over GLS' max mål på 600 x 1400 mm og max 20 kg, så skal du vælge "Leveres med Fragtmand". Målene for denne leveringsmetode må max være 1400 x 1800 mm og max 100 kg.

Tætningslister, glaslister og profiler med fragtmand kan sendes op til 3000 mm.

Glas kan ikke sendes med fragtmand, så du kan ikke vælge fragtmand, hvis du har valgt glas. 

Fragtprisen udregnes af vores system baseret på vægt.

Glas

Hvis du ikke har mulighed for at benytte Interglas' egne biler fordi du bor på en ikke brofast ø eller af andre grunde, så er det også en mulighed at bruge sin egen fragtmand. Fragtmanden kan hente varerne hos Interglas i Albertslund, og derefter levere til dig.
Sådan gør du:

  1. Vælger "Afhent i butik" til kr. 0.- ved betaling.

  2. Skriv i beskedrubrikken ved betaling at din ordre afhentes af en fragtmand, og navnet på den fragtmand, som du bruger. 

  3. For at gøre brug af denne metode, er du nødsaget til at købe et glasstativ, så dit glas kan blive fragtet sikkert. Vi pakker glasset på det glasstativet og giver dig besked om hvornår det er klar til afhentning hos Interglas.

  4. Din fragtmand henter så glasstativet. Ved returnering af stativet i hel stand, refunderes hele beløbet for stativet, dog senest 3 måneder efer køb. 

  5. Vigtigt: Husk at du skal tjekke glasset ved modtagelsen, skadet glas er et mellemværende mellem dig og fragtmanden. Kontroller glasset og tag billeder af eventuelle skader der hvor Interglas har placeret glasset. Dokumentation skal derfor finde sted inden du flytter på glasset. Både skaden og placeringen skal fremgå på billedet.   


Du kan se glasstativerne her, og få pakket dine vare på det, du kan købe det ved at trykke her.Levering til Bornholm kr. 498.- inkl. moms og man skal lægge ca. 14 dage på produktionstiden.

- Grønland, Færøerne og Island der afregnes fragt til afskibnings havn i Danmark med Interglas, fragt fra DK havn til destination afregner du direkte med fragtfirmaet. Nemmeste måde er tit at købe et træstativ og beholde, da retur fragt er dyrere end stativet. Alternativt er stål stativ som skal købes eller returneres.

  

3. Forsendelse med GLS pakkeservice


De ordrer der kan leveres med GLS pakkeservice er beslag, værktøj og tilbehør til glasmonage - GLS leverer ikke glas. Forsendelsesprisen udregnes af vores system baseret på vægt.

Plexiglas og Polycarbonat kan også sendes med GLS pakkeservice men med max forsendelsesmål på 600 x 1400 mm og max 20 kg.

Tætningslister, glaslister og profiler med GLS pakkeservice må have en længde på max 2000 mm.

Glas kan ikke sendes med GLS pakkeservice, så du kan ikke vælge GLS pakkeservice, når du går til betaling.

 
 

 
Produkter Produkter