Interglas har et bredt varesortiment, og en stor del af det består af glas og varer tilskåret på mål. Glas er et skrøbeligt materiale og der er størrelsesbegrænsninger på mange leveringsfirmaer, hvilket gør vi har lidt flere leveringsmetoder end de fleste.

Leveringsmetoden afhænger altså af, hvilke varer du har lagt i kurven. Får du ved en fejl valgt den forkerte leveringsmetode, vil vi kontakte dig, når vi modtager ordrekræftelsen.


Læs mere om vores leveringsmetoder
:

1. Levering med Interglas egne biler
2. Levering med fragtmand
3. GLS pakkeservice (omdeling og pakkeshop)

 

1. LEVERING MED INTERGLAS EGNE BILER

Vi fragter selv glas, større plastplader og lange profiler med vores Interglas biler til brofaste faste adresser i DK fra 298,- inkl. moms (ved bopæl på ikke-brofaste øer i Danmark skal køber selv stå for fragten). Vi gør opmærksom på at ansvaret for varerne overgår til dig, når vi har leveret ordren. Leveringen bliver dokumenteret ved, at vores chauffører tager et billede af varerne, når de er aflæsset og placeret et forsvarligt sted, ved den angivne adresse. Du kan læse mere om vores leveringsprocedurer og -priser nedenfor.

 

Forsendelsesregler og priser 

Interglas har en max vægt og forsendelsesmål per vare, samt nogle betingelser som skal overholdes, førend leveringen med Interglas bil er mulig. Det er vigtigt at pointere, at disse restriktioner er baseret på den enkelte vare, og ikke den samlede ordre.

Vi gør opmærksom på, at glasvarer ikke bliver pakket ind under transport, men bliver placeret på sikre glasstativer med korkstykker mellem glaslagene. Plastvarer har beskyttelsesfolie på, og bliver ligeledes placeret på sikre stativer under transporten. Dette er en mere sikker fragtløsning, og vi minimerer samtidig brugen af plastemballage. Såfremt du alligevel ønsker at få dine varer pakket ind, kan du tilkøbe ”Indpakning af glas og spejl” her.

 1. 0 – 25 kg

  Ved bestilling af en ordre med varer, der ikke overstiger 25 kg per vare, vil ordren blive leveret med normal Interglas bilfragt og aflæsses af vores chauffør (læs nærmere om vores producere for aflæsning længere nede ved punkt 4.2.2.4. ”På leveringsdagen”).

  Vær opmærksom på, at dit glas ikke er pakket ind, og at vi ikke bærer glasset op ad trapper, om i baghaver, på terrasser og ind i huse etc. 

  Pris: 298,- inkl. moms

 2. 25 - 70 kg

  Ved bestilling af en ordre hvor en eller flere af de enkelte varer vejer mellem 25-70 kg, og ikke overstiger 1500 x 2500 mm, vil vi ringe dig op for at høre, om der er en kvalificeret håndværker, der kan hjælpe til med aflæsningen på leveringstidspunktet. Vær opmærksom på, at dit glas ikke er pakket ind, og at vi ikke bærer glasset op ad trapper, om i baghaver, på terrasser og ind i huse etc. 

  Pris: 298,- inkl. moms

 3. > 70 kg

  Ved bestilling af en ordre hvor en eller flere af de enkelte varer vejer over 70 kg eller fylder mere end 2000 x 3000 mm, bliver glasset leveret på et glasstativ med en kranbil. Priserne afregnes iht. afstand efter nedenstående skema. Glasstativet skal lægges til som en vare i din ordre – se priser i skemaet længere nede. Du kan enten købe en engangstativ af træ eller købe et stålstativ, som du får pengene retur for ved tilbagelevering af stativet (ligesom pantsystemet for flasker). Hvis Interglas skal hente stålstativet, vil vi efterfølgende sende en regning på returkørslen.  
  Vær opmærksom på, at dit glas ikke er pakket ind, og at vi ikke bærer glasset op ad trapper, om i baghaver, på terrasser og ind i huse etc. 


  Kørsel 1 x levering    Pris inkl. moms  
  Zone 1 Kr. 1.500
  Zone 2 Kr. 2.500
  Zone 3 Kr. 3.500
  Zone 4 Kr. 6.000
  Zone 5 Kr. 6.800
  Zone 6 Kr. 8.400

  Leveringszoner med Interglas bil

  Glasstativer    Glasstativets størrelse   Max mål på varen   Pris inkl. moms  

  Glasstativ i stål model L

  Længde: 1350 mm
  Bredde: 800 mm 
  Højde: 1700 mm

    Kr. 1.995 ,-

  Glasstativ i stål model A

  Længde: 1750 mm
  Bredde: 800 mm 
  Højde: 2200 mm

    Kr. 3.995,-

  Glasstativ i træ 1200 mm  

  Længde: 1200 mm
  Bredde: 800 mm 
  Højde: 1700 mm

  Længde: 1200 mm
  Bredde: 2x230 mm 
  Højde: 1500 mm

  Kr. 765,-

  Glasstativ i træ 1200 mm

  Længde: 1200 mm
  Bredde: 600 mm 
  Højde: 1220 mm

  Længde: 1200 mm
  Bredde: 2x180 mm 
  Højde: 1000 mm

  Kr. 655,-

  Glasstativ i træ 1800 mm

  Længde: 1800 mm
  Bredde: 800 mm
  Højde: 1700 mm

  Længde: 1800 mm
  Bredde: 2x230 mm 
  Højde: 1500 mm

  Kr. 1.199,-

  Glasstativ i træ 2400 mm

  Længde: 2400 mm
  Bredde: 600 mm 
  Højde: 1220 mm

  Længde: 2400 mm
  Bredde: 2x180 mm 
  Højde: 1000 mm

  Kr. 1.050,-

  Glasstativ i træ 2400 mm

  Længde: 2400 mm
  Bredde: 800 mm
  Højde: 1700 mm

  Længde. 2400 mm
  Bredde: 2x230 mm 
  Højde: 1500 mm

  Kr. 1.150,-Estimeret
 leveringstidspunkt

Specialfremstillede varer, dvs. varer som fremstilles efter dine mål og derfor ikke lagerføres, skal først produceres hos vores leverandører. Produktionstiden varierer alt efter produkt og leverandør, hvorfor du via email vil modtage en dato for hvornår vi senest leverer dine varer ved bestilling. 
Vi sender yderligere en email dagen før (typisk om aftenen) vi leverer dine varer. Du behøver du ikke at være hjemme, og du behøver ikke at kvittere for modtagelsen af dine varer. 


På leveringsdagen

Dine varer bliver stillet af på lægter og placeres typisk op ad en husmur, i en carport eller et tilsvarende passende sted. Vi gør opmærksom på, at bliver varerne ikke pakket ind, og vi bærer dem ikke op ad trapper, om i baghaver, på terrasser, ind i huse etc. Som nævnt ovenfor behøver du ikke at være hjemme, og du behøver derfor heller ikke at kvittere for modtagelsen af dine varer.


2. FORSENDELSE MED FRAGTMAND Fragtmand


Levering af plast og andre lagervarer

Har du bestilt varer der er over GLS' max mål på 600 x 1400 mm og max 20 kg, så skal du vælge "Leveres med Fragtmand". Målene for denne leveringsmetode må max være 1400 x 1800 mm og max 100 kg.

Tætningslister, glaslister og profiler med fragtmand kan sendes op til 3000 mm. 

Fragtprisen udregnes af vores system baseret på vægt.


Levering af glas

Glas kan ikke sendes med de fragtmænd som Interglas bruger, og vi henviser derfor til vores levering med Interglas bil.

Hvis du ikke har mulighed for at benytte Interglas egne biler, fordi du bor på en ikke brofast ø eller af andre grunde, så er det også en mulighed at bruge sin egen fragtmand på eget ansvar. Fragtmanden kan hente varerne hos Interglas i Brøndby, og derefter levere til dig.

Du kan se udvalget af de glasstativer her, som du kan få pakket dine varer på.

Levering til Bornholm kr. 498.- inkl. moms og man skal lægge ca. 14 dage på produktionstiden.

- Grønland, Færøerne og Island der afregnes fragt til afskibningshavn i Danmark med Interglas, fragt fra DK havn til destination afregner du direkte med fragtfirmaet. Den nemmeste måde er tit at købe et træstativ og beholde, da retur fragten er dyrere end stativet. Alternativet er et stålstativ, som skal tilkøbes eller returneres.

 

Sådan gør du:

 1. Vælger "Afhent i butik" til kr. 0.- ved betaling.

 2. Skriv i beskedrubrikken ved betaling at din ordre afhentes af en fragtmand, og navnet på den fragtmand, som du bruger. 

 3. For at gøre brug af denne metode, er du nødsaget til at købe et glasstativ, så dit glas kan blive fragtet sikkert. Vi pakker glasset på det glasstativet og giver dig besked om hvornår det er klar til afhentning hos Interglas.

 4. Din fragtmand henter så glasstativet. Ved returnering af stativet i hel stand, refunderes hele beløbet for stativet, dog senest 3 måneder efer køb. 

 5. Vigtigt: Husk at du skal tjekke glasset ved modtagelsen, skadet glas er et mellemværende mellem dig og fragtmanden. Kontroller glasset og tag billeder af eventuelle skader der hvor Interglas har placeret glasset. Dokumentation skal derfor finde sted inden du flytter på glasset. Både skaden og placeringen skal fremgå på billedet.   


 


3. FORSENDELSE MED GLS PAKKESHOP OG OMDELING GLs omdeling og pakkeshop


De ordrer der kan leveres med GLS er beslag, værktøj og tilbehør til glasmonage - GLS leverer ikke glas. Forsendelsesprisen udregnes af vores system baseret på vægt.

Plexiglas og Polycarbonat kan også sendes med "GLS med omdeling" og med "GLS Pakkeshop" men med max forsendelsesmål på 600 x 1400 mm og max 20 kg.

Tætningslister, glaslister og profiler med "GLS med omdeling" må have en længde på max 2000 mm (2m)

Tætningslister, glaslister og profiler med
"GLS Pakkeshop" må have en længde på max 1400 mm (140 cm)

Glas kan ikke sendes med GLS pakkeservice, så du kan ikke vælge GLS pakkeservice, når du går til betaling.

 
 

 
Produkter Produkter