MS Fugelim 524 - Transparent

Normal pris: 125,00 DKK
Lagerstatus: 36 stk
Vælg antal:   

Køb af tillægsprodukter
Silikonespartel

Silikonespartel

49,00 DKK
 39,00 DKK 


 

MS Fugelim 524

All-round, hurtig, neutral, høj styrke

MS Fugelim 524 kan bruges til at lave punktfuger under glasklodser ved termorudemontage, eller som fuge mellem lamineret glas, Dana lim siger den ikke kan gå i forbindelse med folien i lamineret glas eller opløse butyl fugen i termoruder, men at den hæfter så godt at den ved store bevægelser kan hive i laminat eller fuge på termorduer og man skal derfor være varsom med brug og helst kun fuge på glasdelen.
MS Fugelim 524  tilhører den nye generation af MS-polymer fugemasser, der kombinerer de bedste egenskaber fra silicone- og polyurethanfugemasser. Fugemassen hærder ved en reaktion med luftens fugtighed.

MS Fugelim 524 er lugtfri, neutral og hurtighærdende, kan overmales og har en fremragende bestandighed mod klimatiske påvirkninger. MS Fugelim 524 indeholder hverken opløsningsmiddel, silicone eller isocyanat.

MS Fugelim 524 anvendes til samlinger i karosseri-, skibs- og container- industrien, samt til ventilationssystemer, hvor der ønskes en hård og bestandig limning/fugning. Fugelimen er endvidere velegnet til fuger i træ- og betongulve.

Sikkerhedsblad

 

All-round hurtig neutral montagelim med høj styrke.
Til let fuge ved termoruder og lamineret glas.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter