Vores brede RIATHERM® program sikrer, at du altid kan finde en plade der matcher dit behov. Vi har et sortiment af plader, der kan bruges til alle typer af overdækning, hvor man ønsker en isolerende effekt sammen med en god lysgennemgang. Om det drejer sig om en carport, en overdækkede terrasse eller udestuen/vinterhaven, hvor høj isolering og varmedæmpende effekt ønskes, vil du altid finde en plade som passer til dit behov i RIATHERM® sortimentet.

System RIATHERM® er et gennemprøvet produkt, der egner sig til ny opførelser såvel som renoveringsopgaver. Alle pladetyper kan monteres både på spær og lægtekonstruktion. Du kan desuden selv vælge om du ønsker et aluminium topprofil i samlingerne eller som standard de hvide plast dæklister. Et aluminium topprofil monteres med franske skruer, mens en plast dækliste klikkes fast og skjuler skruerne. Alle RIATHERM® pladerne er naturligvis brudsikre og giver et behageligt lysindfald.

System RIATHERM® består af en serie klare, opalhvide- eller to-farvede termoplader i polycarbonat med komplette monteringssystemer. 16 mm, 25 mm og 32 mm har desuden en Heatstop overflade. Alle RIATHERM® Heatstop plader er specialproduceret så de beskytter ekstra mod solens skadelige virkninger. Derfor er der også 15 års reklamationsret på pladerne mod brud og gulning. Almindelig RIATHERM® i 10 mm og bronze/opal er der 10 års reklamationsret på.

RIATHERM® Heatstop har en ekstremt høj isoleringsevne grundet dens innovative M-struktur. Med Heatstop M-struktur er du garanteret energibesparelser på mere end 20% i forhold til andre termotagplader. RIATHERM® HeatStop dæmper desuden varmeopbygningen i sommerperioden og sikrer samtidig en god kuldeisolering om vinteren.
View:
Produkter / side
Sorter efter
 32 mm Opal Riatherm Heatstop 5 lag 

32 mm Opal Riatherm Heatstop 5 lag

Pris pr m2 - indtast mål og beregn
U værdi 1,1 - Opale plader, spærbredde 1225 mm, Inkl alt tilbehør.
Side:

 

Produkter Produkter