Huskeliste Min konto
Kundeservice
Telefon Privatkunde: 21 21 63 63 Erhvervskunde: 50 10 15 20 (Hverdage 09.00-15.00)

Glas (Enkeltlag)

Vi har et bredt udvalg af glas i enkeltlag, som vi kan skære præcist efter dine mål. Glasset findes i forskellige tykkelser og udgaver. Eksempelvis er det muligt at få et ekstra klart glas, et mat satinglas eller noget helt tredje. Vores glas fås ligeledes med og uden polerede kanter, alt efter hvad der er den bedste løsning i forhold til placering og anvendelse.

Vi har kort sagt enkeltlagsglas til stort set alle scenarier og 'gør det selv' projekter. Hvis du har brug for hulboring, nanobehandling eller runding af hjørner, så klarer vi også det. Klik på billedet for den kategori du søger (se herunder), og find det produkt, som passer til dine behov.


Glas i enkeltlag 

Vinduesglas i enkeltlag er, som navnet antyder, glas lavet med et enkelt lag af glas. Glasset findes i utallige udgaver, behandlinger og tykkelser, og vi kan skære vinduesglasset på de mål, du har brug for. Se vores udvalg af vinduesglas i enkeltlag her på siden. 

Vinduesglas på mål til ethvert projekt

Vinduesglas i enkeltlag er et hyppigt anvendt materiale, og hver dag er vi omgivet af glas i lange baner: Vinduer i boligen, den lune brændeovn, det æstetiske gulvglas, akvariet til fiskene, og vi kunne blive ved. Vinduesglas i enkeltlag er et alsidigt materiale, der er både praktisk og æstetisk smukt. 

Vores sortiment af vinduesglas i enkeltlag består af mange forskellige glastyper, så du kan vælge lige den glastype, der matcher dit projekt. Vores vinduesglas på mål har mange forskellige tykkelser, overfladebehandlinger og mønstre, og de er gode til hvert deres formål. 

Vi skærer vinduesglasset på de mål, du ønsker, så enkeltlagsglasset passer perfekt til din opgave - aldrig har det været nemmere at lave gør-det-selv-projekter! 

Vinduesglas i enkeltlag i høj kvalitet

Alle vores glasplader og vinduesglas i enkeltlag er i høj kvalitet, og du kan være sikker på, at materialerne er solide og holdbare. Netop materialerne er nemlig altafgørende for at få et flot resultat, uanset hvilket projekt du har givet dig i kast med. 

I vores udvalg af glas i enkeltlag kan du blandt andet finde ekstra klart glas, et mat satinglas, energiglas, lamineret glas og hærdet glas. Vi har også råglas og farvet glas, som ofte bruges på badeværelser. Hvis du har gang i et specifikt projekt, for eksempel at bygge drivhus, lave glasgulv eller at installere brændeovn, kan du også med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af vinduesglas i enkeltlag.

Vores vinduesglas på mål fås både med og uden polerede kanter, så du kan vælge den løsning, der passer til dit glasprojekt. Hvis du har brug for hulboring, nanobehandling eller afrunding af hjørner, så klarer vi også det.

Køb vinduesglas på mål hos Interglas

Hos Interglas har vi et stort sortiment af vinduesglas i enkeltlag, så du kan få lige det glas, du har brug for til dit projekt. Hvis du har spørgsmål til vores enkeltglas på mål, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail interglas@interglas.dk eller telefon 2121 6363.

Få 2% rabat på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af nyheder, tilbud, konkurrencer og gode tips m.m. om blandt andet termoruder, glas og brusedøre. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Tilmeld dig her
Ved tilmelding af Interglas nyhedsbrev accepterer du, at vi må behandle dine personoplysninger i overenstemmelse med Interglas persondatapolitik. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet.
20 års erfaring Professionel rådgivning - 2121 6363
Egen produktion Undgå fordyrende mellemled
Indkøbskurv
Redigér kurvTil kassen
Ingen varer i kurven.
Varer total: DKK
Redigér kurvTil kassen
DKK
Levering: