Brugen af spejl kan være nyttig i uendelig mange sammenhænge. Både professionelt og privat kan et spejl være anvendeligt til uendeligt mange praktiske såvel som æstetiske gøremål.

Mere lys

Et spejl være med at oplyse et lokale ved at reflektere det – i forvejen – eksisterende lys. Herved skabes der mere lys og dermed dynamik i lokalet, hvilket især kan være en fordel i virksomheds- og foreningsregi. Et spejl kan, med dets refleksioner, også have den fordel, at det får et lokale til at se større og mere befolket ud. Dette kan være en stor fordel i sammenhænge, hvor man ønsker at skabe en bestemt stemning. F. eks. i elevatorer hvor man ofte er isoleret i et lille rum eller til seancer med publikum (f. eks. spillesteder eller foyerer) kan et spejl være ekstremt velegnet til at få lokalet til at se større og mere stemningsfuld ud. Den samme effekt kan et spejl have i den private bolig, hvor det kan skabe en mere storladen effekt. Dette kan være yderst fordelagtigt i forhold til større selskaber, hvor hjemmet skal vises frem fra sin bedste side.

 

Æstetisk og praktisk 

Det er dog ikke blot rent æstetisk at køb af spejl kan være gavnligt. Også i praktisk henseende kan et spejl være yderst relevant at anskaffe sig, såfremt man ønsker at se eller vise en genstand fra flere vinkler. Dette kan naturligvis være brugbart i forhold til at se pleje sit udseende, men et spejl kan også være en yderst vigtig faktor i forretningsøjemed, hvis man ønsker at fremvise et produkt fra flere sider. Sidst men ikke mindst kan et spejl bruges til at skabe struktur og overblik. Hvad end man sidder på arbejdet, i cafeteriet eller i privatboligen, kan et spejl sikre én optimale muligheder for at følge med i, hvad der sker omkring én. Alt afhængigt af brug kan et spejl fås i flere forskellige farvetoner.

 

Uanede muligheder

Uanset hvordan man ønsker at gøre brug af sit spejl, tilbyder vi hos Interglas et bredt udvalg af spejle i forskellige størrelser og materiale. I flæng kan nævnes dobbelt spejl med poleret kant i 8-12 mm tykkelse, hvor to spejle er limet sammen således, at spejlbelægningen ikke bliver ridset, diverse spejle i plexiglas, bronze spejl mv. Det hele leveres i forskellige størrelser aftalt med kunden.

 

Sidst opdateret d. 02/11/2018.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven
Produkter Produkter