Tagglas termo - Forsat glas - ekstra lange. MAX 5 meter
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

  • Højde 2:     
     
     
Normal pris: 2.621,50 DKK
Beregnet pris:
Forventes på lager om: 1-2 dage
Vælg antal:   

Sådan indtaster du målene, indtast ”bredde” målet og så det udvendige højdemål ”Højde”, og indtast så det indvendige glasmål ”Højde 2”.

Denne termorude er lavet til Interglas tagprofil system til glastage, det er vigtigt du gennemlæser både glasindustriens vejledning for montering af glas i tag og vejledningen i brug at tagprofiler inden du køber, du finder den ved at trykke på det blå informations ikon lidt højere oppe på siden og på siden for tagprofiler.

Det udvendige glas er 6 mm Hærdet glas og det indvendige glas er 8,76 mm lamineret lavenergi glas, hvilket betyder at det ikke vil falde ned hvis det går i stykker. Glasset leveres med en sort afstandsliste i 16 mm tykkelse (=total glastykkelse 31 mm) og det er silikone limet med Dow Corning UV bestandig fuge.

Du indtaster det udvendige mål (=det længste mål) og vælger så i kassen med teksten Forsat Glas: længden på hvor meget længere det udvendige glas er, eks. du indtaster længden til 2000 mm og Forsat glas til 150 mm, så fremstilles din ruden med udvendig hærdet glas på 2000 mm og det indvendige glas på 1850 mm.

 

Glasindustrien har en vejledning til glastykkelser:

GLAS LÆNGERE mellem 4 og 5 meter lange 

8mm hærdet udvendigt og 10,76 mm lamineret indvendigt
U værdi 1,1 - Rudens total tykkelse normalt 32 mm, men kan variere pga af længde, vi skriver tilbage om rudens opbygning.
Afhentningstid 5-6 uger, leveringstid op til en uge ekstra afhængig af hvor i landet du bor, læs mere under fanebladet Levering.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter