Tagglas termo - Forsat glas udvendig
Weight Per Item:
Omkreds pr. stk.:

Glas dimensioner:
Bredde (mm):  mm
Højde (mm):  mm

  • Højde 2:     
     
     
Normal pris: 1.598,00 DKK
Beregnet pris:
Lagerstatus: 87 stk
Vælg antal:   

Køb af tillægsprodukter
Butylbånd 45 x 0.8 mm x 10 meter

Butylbånd 45 x 0.8 mm x 10 meter

 199,00 DKK 


Sådan indtaster du målene, indtast ”bredde” målet og så det udvendige højdemål ”Højde”, og indtast så det indvendige glasmål ”Højde 2”.

Denne thermorude er lavet til Interglas tagprofil system til glastage, det er vigtigt du gennemlæser både glasindustriens vejledning for montering af glas i tag og vejledningen i brug at tagprofiler inden du køber, du finder den ved at trykke på det blå informations ikon lidt højere oppe på siden og på siden for tagprofiler.

Det udvendige glas er 6 mm Hærdet glas og det indvendige glas er 8,76 mm lamineret lavenergi glas, hvilket betyder at det ikke vil falde ned hvis det går i stykker. Glasset leveres med en sort afstandsliste i 16 mm tykkelse (=total glastykkelse 31 mm) og det er silikone limet med Dow Corning UV bestandig fuge.

Du indtaster det udvendige må i Højde 1l (=det længste mål).

Derefter vælger så i kassen med teksten Højde 2: længden på det indvendige glas er. så fremstilles din ruden med forsat glas med det forsatte glas på en længde på forskellen på højde 1 og højde 2.

 

 

6 mm hærdet glas udvendig - 16 mm sort afstandsliste med argon fyld - 8,76 mm lamineret lavenergi glas indvendig.
U værdi 1,1 - Rudens total tykkelse 32 mm
Afhentningstid 5-6 uger, leveringstid op til en uge ekstra afhængig af hvor i landet du bor, læs mere under fanebladet Levering.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter