Taurus 3

Normal pris: 6.499,00 DKK
Tilbuds pris: 5.999,00 DKK
Lagerstatus: 1 stk
Vælg antal:   

 

Beskrivelse

Taurus 3 Ringsav er beregnet til at skære i glas, mange typer klinker, marmor, metaller og akryl m.m. og bruges af glaskunstnere verden over. Diamantklingen er rund og kan skære frem, tilbage, til venstre og til højre, hvilket gør det nemt at tilskære alle mulige faconer og former. Saven kan også skilles fra arbejdsfladen og bruges som en håndholdt sav og på den måde nemt tilgå større objekter. Du kan læse mere om produktet og se videoer omkring hvordan man bruger Taurus 3 her på siden. Du kan også læse mere om produktet på vores leverandørs hjemmeside.

taurus 3

Specifikationer:

Kan skære i: glas, klinker, sølv, guld, messing, bronze, aluminium, rustfrit stål, samt plexiglas/akryl.
Inklusiv diamantklinge.
Integreret spotlys ved arbejdsområdet
Aftagelig beskyttelsesskærm
Størrelse: B: 477 mm x D: 406 mm
Størrelse på arbejdsflade: B: 477 mm x D: 305 mm
Styrke: Motor 1/5 hp og 115 eller 220 V
Størrelse på vandtank: 6 liter 
Frigang fra blad til bangkant: 140 mm
Frigangshøjde: 38 mm
 

Hvordan kommer jeg i gang Taurus 3?

Det kræver øvelse at skære i glas. Derfor skal du regne med, at det tager lidt tid, før du får det ind under huden. Derfor er det en god idé at prøve maskinen af med nogle testobjekter de første par gange. Det er også vigtigt at notere, at jo tykkere materiale du skærer, jo langsommere vil maskinen køre. Det betyder ikke, at der er noget galt med maskinen.

Instruksionsmanual

Hvordan sætter jeg maskinen op?

Installation af diamantklinge

Hvordan skærer jeg med maskinen?

Brug af Taurus 3 som håndholdt glassav

Taurus 3 tilbehør

 

Vigtigt:

Når du arbejder med din Taurus 3, er der nogle ting der er vigtige at overholde, så du sikrer, at maskinens dele holder længst muligt.

Sikkerhed: brug altid beskyttelsesbriller og beskyttelsesskærmen, når du bruger maskinen.

Vand: Det er vigtigt at diamantklingen er våd, når du bruger maskinen. Det er også vigtigt at det vand du bruger, ikke indeholder kalk. Bor du i et område med meget kalk i vandet, kan du enten bruge mineralvand eller alternativt destillere vandet med en destilleringskande. Hvis du ikke har mulighed for nogle af disse ting, så skal du altid sørge for at tømme maskinen for vand, når du ikke bruger den, og at rengøre den hyppigt.

Rengøring: Fyld baljen med vand 2dl eddike (evt. nogle dråber opvaskemiddel) og lad maskinen køre i et par minutter. Se videoer omkring hvordan man rengør Taurus 3 og vedligeholder Taurus 3.

Håndholdt: Når du bruger den som en håndholdt sav, er det vigtigt at huske, at gøre svampen våd før brug. Du kan bruge den håndholdte sav i 5-10 minutter, og herefter skal du gøre svampen våd igen. Ellers risikerer du at diamantklingen bliver ’brændt af’. En indikator for, at klingen er for tør, er når der opstår støv og røg fra skæreområdet.

Vedligeholdse: Som alle andre maskiner der bliver brugt flittigt, kræver delene fra tid til anden udskifting. Der er hovedsageligt diamantklingen der skal skiftes, men det er også vigtigt at holde øje med maskinens andre dele. Du finder en oversigt over alle maskinen dele her i instruksionsmanualen på side 2. Kan du ikke finde den del du skal bruge på vores hjemmeside, så send os en mail på interglas@interglas.dk med en oversigt over de dele du skal bruge. Så bestiller vi dem hjem til dig.

Diamantsav til den kreative der vil skære i faconer og lige snit

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter