Termoruder til almindelige vinduer med 2 x 4 mm glas, i størrelser op til max. 3,35 m2. Vi tilbyder kun den nyeste generation af lavenergi termoruder som giver den bedste isolering og mindre kondens på indersiden af ruden. Vi tilbyder ruder både med varm kant, super spacer og den gamle aluminiums afstandsliste. Der er 5 års garanti på alle termoruder, såfremt garantiens regler overholdes. Læs mere ved at klikke på et af produkter herunder.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Termoruder med lavenergi 

Termoruder med lavenergi

Energimærke A, U-værdi 1,1 Egref 28,3
Den mest almindelig brugte termorude i vinduer fra år 2000 til 2014. 
Det er en Energi A rude med Egref på 28,3.
Produktionstid 1-2 uger. 5 års garanti.
 Termoruder med lavenergi og varm kant 

Termoruder med lavenergi og varm kant

Energimærke A, U-værdi 1,1 Egref 28,3
Varm kants afstandslisten giver en lidt bedre isolering og mindre kondens på indersiden af ruden. Den nye rude der bruges i danske trævinduer fra Juni 2016 og frem. Produktionstid 1-2 uger. 5 års garanti.
 Super lavenergi termoruder med varm kant 

Super lavenergi termoruder med varm kant

Super Energirude m. varm kant, U-værdi 1,0
Ruden har en bedre coating, der isolerer lidt bedre mod varmetab inde fra huset. Ruden egner sig derfor godt mod nord. Varm kant afstandsliste giver en bedre u værdi og mindre kondens på indersiden af ruden.
Produktionstid 1-2 uger. 5 års garanti.
 Super lavenergi termoruder med Swisspacer Ultimate 

Super lavenergi termoruder med Swisspacer Ultimate

Super energirude m. varm kant, U-værdi 1,0
Ruden har en bedre coating, der isolerer lidt bedre mod varmetab inde fra huset. Swisspacer afstandslister er luksus udgaven af varm kants afstandslister og giver en rigtig god isolering og mindre kondens på indersiden af ruden. Produktionstid 1-2 uger. 5 års garanti.
Side:
2 lags thermoruder som du finder på denne side, bruges typisk i Danske trævinduer og i ældre plast og aluminiumsvinduer. De fleste vinduer før år 2000 er uden lavenergiglas og typisk 20 mm tykke, men der er ingen sikkerhed og du skal derfor måle din rudes tykkelse før du bestiller. Lavenergi ruder med varmkant isolerer bedre end thermoruder med aluminium afstandsliste. Læs mere om termoruder med varmkant ved at Klikke her 

Super lavenergi termoruder med varmkant eller med swisspacer reducerer varmetabet endnu mere og højere besparelse på opvarmning. Læs mere om super lavenergi ruder med varmkant eller med swisspacer.

 

Produkter Produkter